Γλυφάδα: Κάηκαν 9 ΙΧ από την περίεργη φωτιά στο γκαράζ της εφορίας (VIDEO)




 

 

Στο κτίριο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά στεγάζεται η εφορία της Γλυφάδας και κυρίως λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά πιθανότατα ξεκίνησε από ένα από τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ. Όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τη φωτιά έχουν καταστραφεί ολοσχερώς αυτοκίνητα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστός έως αυτή την ώρα ο ακριβής αριθμός τους. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν ολοσχερώς 9 ΙΧ.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε ορόφους του κτιρίου, όπου στεγάζονται καταστήματα, γραφεία και υπηρεσίες της εφορίας.

Αυτή την ώρα συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΦΩΤΟ:

Eθελοντική Δασοπροστασία-Πυρόσβεση Γλυφάδας 

Όπως αναφέρει το glyfada24.gr, σημαντική ήταν η συμβολή των μονάδων της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Γλυφάδας στην κατάσβεση της πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο του κτιρίου όπου στεγάζεται και η ΔΟΥ Γλυφάδας . Για πολλές συνέδραμαν στην προσπάθεια των δυνάμεων της Π.Υ μετέχοντας στην επιχείρηση με 12 εθελοντές δασοπυροσβέστες με 5 οχήματα.
Σε δηλώσεις του, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γλυφάδας και Πρόεδρος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης Γλυφάδας, Στέλιος Θεοδοσόπουλος, επεσήμανε: «Από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας, αποτελούμενο από 12 εθελοντές και Δημοτικούς Υπαλλήλους με 5 οχήματα του Δήμου, έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών, πάντα σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα, το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου. Ήταν μία πολύ δύσκολη επιχείρηση και την κατάσταση δυσχέραινε ακόμα περισσότερο ο πυκνός καπνός που έβγαινε από το υπόγειο, ενώ ολοκληρωτικές ή μερικές ζημιές, εκτός από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, υπέστησαν αρχεία της εφορίας και τρέιλερ με σκάφη που βρίσκονταν στο χώρο».

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.