Ελληνικό-Αργυρούπολη: Νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία για τη δημοτική συγκοινωνία (ΕΙΚΟΝΕΣ)
 

Έγινε πριν από λίγες ημέρες η παραλαβή τριών ολοκαίνουριων λεωφορείων με τα οποία θα ενισχυθεί η δημοτική συγκοινωνία του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Τα νέα λεωφορεία είναι υπερσύγχρονα και διαθέτουν οθόνες εσωτερικής ενημέρωσης.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

“Kαλορίζικος ο νέος στόλος λεωφορείων της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας. Στους δημότες μας αξίζει το καλύτερο.

Ένα από τα πλέον σημαντικά μας έργα, η Δημοτική Συγκοινωνία που εγκαινιάστηκε τον Γενάρη του 2015 και σήμερα εξυπηρετεί με τις 3 γραμμές της 12000 κατοίκους μας μηνιαία, αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται με τα νέα λεωφορεία που αγοράσαμε και παραλάβαμε πριν από λίγες ημέρες.

Με τον νέο στόλο, η μετακίνηση σας θα γίνει ασφαλέστερη, ταχύτερη και με σύγχρονες προδιαγραφές αφού είναι υπερσύγχρονα ενώ διαθέτουν και οθόνες εσωτερικής ενημέρωσης.

Να σημειωθεί ότι τα λεωφορεία αυτά εξυπηρετούν και τις ανάγκες των μαθητών μας για το σχολείο

Δεσμευτήκαμε ότι θα βελτιώσουμε την ποιότητας ζωής σας και την καθημερινότητα σας με τα λίγα χρήματα μας και την καλή μας διαχείριση.

Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές και την εταιρεία που μας έκανε δώρο και ένα φορτηγάκι για τις ανάγκες του τεχνικού μας συνεργείου.”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.