Ανδρέας Κονδύλης: “Καλή τύχη, Δημήτρη, με ό,τι επέλεξες…”
 

O δήμαρχος Αλίμου  απαντά στον δημοτικό σύμβουλο  Δημήτρη Γιαννακόπουλο που παραιτήθηκε από την παράταξη “Αγαπώ τον Άλιμο” και ανεξαρτητοποιήθηκε.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση – απάντησή του ο Ανδρέας Κονδύλης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος οδηγήθηκε σε αυτή την ενέργεια από την πικρία του που έπαψε να είναι πρόεδρος των δημοτικών παιδικών σταθμών και τονίζει χαρακτηριστικά:

Όταν εκλεγήκαμε, ως Δημοτική Αρχή κάναμε πολιτική πράξη τις αποφάσεις μας και δε διστάσαμε να έρθουμε σε ρήξη με το δημοτικό κατεστημένο, το «βόλεμα», το «χάϊδεμα των αυτιών»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΔΥΛΗ

Καλό δρόμο, Δημήτρη,
και σ’ ευχαριστώ…

Είναι στενόχωρο και δυσάρεστο να χάνεις από την παράταξη έναν άνθρωπο που είχε εργαστεί για την εκλογή σου με πολύ μεγάλο ζήλο. Όμως, επειδή οι καιροί δεν περιμένουν, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις και πολιτικά πισωγυρίσματα.
Ως δημοτική παράταξη είχαμε πάρει την απόφαση να συγκρουστούμε με παλιές σκουριασμένες νοοτροπίες, προκειμένου να ασκήσουμε μια νέα σύγχρονη πολιτική και να ταράξουμε τα βαλτωμένα νερά του Αλίμου. Όταν εκλεγήκαμε, ως Δημοτική Αρχή κάναμε πολιτική πράξη τις αποφάσεις μας και δε διστάσαμε να έρθουμε σε ρήξη με το δημοτικό κατεστημένο, το «βόλεμα», το «χάϊδεμα των αυτιών», το «να τα έχω με όλους καλά» και το ό,τι τελικά ευθυνόταν για την αδράνεια του παρελθόντος. Μοιραία θα υπήρχαν αντιδράσεις…
Φαίνεται ότι ο Δημήτρης ο Γιαννακόπουλος, κάνοντας τη δική του ιεράρχηση, έβαλε αυτές τις αντιδράσεις πάνω από τον κοινό πολιτικό μας στόχο, την ευθύνη της ρήξης για να γίνει ο Άλιμος καλύτερος. Ίσως σ’ αυτό να συνέβαλε και η πικρία του, που έπαψε να είναι Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, μετά τις Δημαιρεσίες τον Φλεβάρη του 2017, όταν εκ του νόμου έληξε η θητεία του και παρά τις εναλλακτικές προτάσεις αρνήθηκε κάθε άλλο πόστο.
Σταματώ εδώ και θεωρώ αστοχία να επιχειρηματολογήσω περαιτέρω. Καλή τύχη, Δημήτρη, με ό,τι επέλεξες.

Ανδρέας Κονδύλης
Δήμαρχος Αλίμου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άλιμος: Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ο Γιαννακόπουλος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ανδρέας Κονδύλης: “Καλή τύχη, Δημήτρη, με ό,τι επέλεξες…”

  • 15/10/2017 at 1:37 μμ
    Permalink

    Ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑΤΑ, Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.