Ανάρτηση όλων των εγγράφων για τον Υμηττό
 

 Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρακολουθώντας διαχρονικά όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Π.Δ. προστασίας του όρους Υμηττού, συγκεντρώνει τα αναγκαία επίσημα έγγραφα που αφορούν το θέμα. 

Σχετικά με το πρόσφατο σοβαρό θέμα της δικαίωσης  από το ΣτΕ των επτά Δήμων (Ελληνικού – Αργυρούπολης, Παπάγου – Χολαργού, Ηλιούπολης, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Παιανίας – Γλυκών Νερών, Κρωπίας και Γλυφάδας) οι οποίοι προσέφυγαν επειδή θεωρούσαν πως το διάταγμα θα μπορούσε να υποβαθμίσει τις περιουσίες των πολιτών τους και  τελικά  ακύρωσε το προεδρικό διάταγμα για την προστασία του Υμηττού με τις αποφάσεις 2355 έως και 2361 του 2017, η ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. εξασφάλισε την 2356/2017 απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, για το Π.Δ. προστασίας του όρους Υμηττού η οποία αφορά τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και αναρτά  τα επίμαχα σημεία της και την τελική απόφαση.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

     Έτσι στο  http://rikipvvv.blogspot.gr/p/blog-page_28.html αναρτώνται όλα τα έγγραφα  για τον Υμηττό & η απόφαση 2356/2017  του  ΣτΕ .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.