3Β: Δύο χρυσά και ένα χάλκινο στα «Best City Awards 2017» (VIDEO)




 

Οι καλές πρακτικές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βραβεύτηκαν στην τελετή «Best City Awards»
Συνολικά τρία βραβεία, δύο χρυσά και ένα χάλκινο, απέσπασε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα βραβεία «Best City Awards 2017», τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από την «boussias communications» με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δύο βαθμών από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο Δήμος απέσπασε χρυσά βραβεία για το έργο διαχείρισης υδάτινων πόρων της πόλης και τη διαχείριση και αύξηση του πράσινου ισοζυγίου, καθώς και για τη δημιουργία δικτύου επαγγελματιών υγείας και ηλεκτρονικών ιατρικών φακέλων για όλους του δημότες.

Χάλκινο μετάλλιο έλαβε για τη δημιουργία διαδικτυακής δημοτικής τηλεόρασης με τη ζωντανή μετάδοση όλων των σημαντικών συνεδριάσεων και δράσεων του Δήμου.
Τα βραβεία τα παρέλαβε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου. Κατά την παραλαβή ευχαρίστησε τους συντελεστές της διοργάνωσης και κυρίως τους συνεργάτες του στο Δήμο.

Για τη βράβευση δήλωσε πως η αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλει η Δημοτική Αρχή μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου προσφέρει μια μεγάλη ικανοποίηση για όσους εργάστηκαν σκληρά για να πραγματοποιηθούν τα συγκεκριμένα έργα. Για το λόγο αυτό τα βραβεία τα παρέλαβε ο ίδιος, αλλά εκ μέρους όσων εργάστηκαν για αυτά.

https://www.youtube.com/watch?v=lCQa3DfTWG4

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.