Βάρκιζα: Θρήνος για τον Μάριο – Τι λέει ο πατέρας του οδηγού (VIDEO)




 

O Μάριος είναι ο τέταρτος νεκρός σε τροχαίο στη στροφή στα Λιμανάκια, τα τελευταία χρόνια. Ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο παιδικός του φίλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Ο πατέρας του τραυματία μίλησε στον ALPHA για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

“Μπαμπά μου λέει δεν έτρεχα, δεν είχα ταχύτητα, με έκλεισε ένας, φρέναρα ανέβηκα πάνω στην μπάρα και το αυτοκίνητο τουμπάρισε. Συνάντησα και τον πατέρα του παιδιού που σκοτώθηκε. Κύριε Τάκη του λέω ότι και να πω…και μου λέει τουλάχιστον σώθηκε ένας. Αυτό μου είπε”.

Ο 24χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά οι γιατροί προβληματίζονται από το χτύπημα που έχει υποστεί στον πνεύμονα. 

“Μόλις συνήλθε λίγο” λέει ο πατέρας “μου είπε μπαμπά ο Μάριος δεν ζει…Του λέω όχι αγόρι μου ζει αλλά είναι σε άλλο νοσοκομείο. Δεν με πίστεψε όμως”.

“Δέκα χρόνια γίνεται που μένω εδώ γίνεται αυτό το πράγμα” λέει μια κάτοικος της περιοχής.

“Εγώ κλαίω ακόμη από αυτό που είδα, δεν υπάρχει…”

Ούτε το εκκλησάκι για τον 19χρονο Γιάννη, ούτε η πινακίδα που γράφει ότι το όριο ταχύτητα είναι 50 χιλιόμετρα δεν μπορούν να σταματήσουν τους νεαρούς που έχουν πάθος για ταχύτητα, λένε οι περίοικοι.

“Είναι πολύ επικίνδυνα, το βράδυ γίνονται κόντρες και κανένας δεν κάνει τίποτα”.

Ο άτυχος νέος ήταν ανιψιός  του δημοτικού συμβούλου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Λευτέρη Αργυρουδάκη.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.