Βαρέθηκε στη Γλυφάδα και κατεβαίνει κέντρο
 

Δηλώσεις στην Espresso, έκανε η ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, Βάνα Μπάρμπα, η οποία αποκάλυψε πως θα κατέβει υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης, χωρίς να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, αφού σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και επίσημη ανακοίνωση.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για τη φιλία της με τον Θόδωρο Πάγκαλο, δηλώνοντας πως τον στηρίζει ακόμη και στη φράση “μαζί τα φάγαμε”. “Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται”, είπε χαρακτηριστικά.

Με το Θεόδωρο Πάγκαλο πήγε στο Romeo η ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας Βάνα Μπάρμπα και δεν παρέλειψε να μοιραστεί το πώς πέρασε με τους φίλους της στο Instagram.

«Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν άλλο αγαπημένο φίλο, τον Χρήστο Κυριαζή. Τελικά οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο… μένουν κάπου εδώ κοντά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.