Ράβε ξήλωνε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου




 

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα είναι έτοιμο το παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλίμου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όπως είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

“Η επιτροπή που παρακολουθούσε το έργο αποφάνθηκε ότι δεν έχει εκτελεστεί σωστά. Αν και ο αρμόδιος υπάλληλος του δήμου μας διαβεβαίωσε ότι το παρκέ ήταν εντάξει, έδωσα εντολή στον εργολάβο να ξηλωθεί και να τοποθετηθεί ξανά από την αρχή” είπε ο δήμαρχος.

Για το θέμα των ομάδων που αναγκάζονται να πληρώνουν χρήματα για να προπονούνται οι αθλητές τους σε άλλα γήπεδα, ο δήμαρχος είπε ότι ο δήμος θα τους προσφέρει οικονομική στήριξη.

Το έργο, προϋπολογισμού 81.258,54 ευρώ πλέον ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αλίμου. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποξήλωση υπάρχοντος δαπέδου, κατασκευή νέου ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) σύμφωνα µε τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθαιρέσεις πλακιδίων τοίχων και δαπέδων, αντίστοιχες επενδύσεις καθώς και νέο εξοπλισμό στα αποδυτήρια, νέα όργανα εκγύμνασης, προμήθεια του ιατρείου με ιατρικά όργανα και απαραίτητο εξοπλισμό.

Σημειώνεται ότι τη δημοπράτηση, την υπογραφή της σύμβασης µε τον ανάδοχο και την κατασκευή του έργου έχει αναλάβει ο Δήμος Αλίμου.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα γίνει μια γιορτή για τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Τραχώνων, ενώ οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου, στο Κάτω Καλαμάκι, θα ξεκινήσουν στις διακοπές των Χριστουγέννων.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.