Καθαρίζουν τα φρεάτια στην Ηλιούπολη
Για την ολοκληρωμένη θωράκιση της πόλης από πλημμυρικά φαινόμενα μετά την κατασκευή των δύο μεγάλων Συλλεκτήριων αγωγών ομβρίων συνολικού μήκους 3.675 μέτρων ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και την κατασκευάστρια εταιρεία «ΤΟΜΗ» ξεκίνησαν  τον καθαρισμό των φρεατίων.

Ο καθαρισμός θα γίνει σε όλο το μήκος των αγωγών έτσι ώστε με τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα από το φρακάρισμα των απορριμμάτων που παρατηρείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

O ΣΠΑΥ ανέλαβε να καθαρίσει τα περιαστικά και ορεινά σημεία πόλης στις περιοχές Αστυνομικά και Αγία Μαύρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις οδούς: Τσώρτσιλ, Μαραθωνομάχων, Τρικάλων, Θράκης, Β’ Μεραρχίας, Νεύτωνος, Αρχιμήδους, Πατριάρχου Γρηγορίου.

Η κατασκευάστρια εταιρεία των αγωγών «ΤΟΜΗ» ανέλαβε τα κομμάτια όπου περνάνε οι Συλλεκτήριου Αγωγοί και είναι υπο κατασκευή. Σημειώνουμε ότι τα περισσότερα φρεάτια είναι καθαρισμένα αλλά κλειστά μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο μέσα στο φθινόπωρο.
Επίσης ανέλαβε τα φρεάτια των οδών Τέρμα Σοφοκλή Βενιζέλου μέχρι τέρμα Πάρου, Κεντρική πλατεία, Μαρίνου Αντύπα, Πλατεία ΙΚΑ, Τζαβέλα και Πιπίνου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανέλαβε το υπόλοιπο κομμάτι πόλης.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τις οδούς: Δημοκρατίας, Μαρίνου Αντύπα, Σοφ. Βενιζέλου, Παράδρομος Βουλιαγμένης κτλ.

Έτσι η θωράκιση της Ηλιούπολης από τις βροχές και τα όμβρια ύδατα γίνεται με ολοκληρωμένο τρόπο και με πλήρη αξιοποίηση των περιθωρίων της συνεργασίας Δήμου, ΣΠΑΥ και εργολήπτριας εταιρείας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.