Γλυφάδα: Γέμισαν 450 τσάντες (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Σπουδαία ανταπόκριση γνώρισε και πάλι, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες» του δήμου Γλυφάδας.
Συνολικά οι άνθρωποι του δήμου, γέμισαν 450 τσάντες με σχολικά είδη, ώστε κανένα παιδί να μην ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά χωρίς όλα τα απαραίτητα εφόδια. Οι τσάντες θα δοθούν, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων, στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Ο δήμαρχος Γώργος Παπανικολάου δήλωσε:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αντιδήμαρχο Παιδείας, Nατάσα Αργυροπούλου και στους φορείς που μαζί διοργανώσαμε αυτή τη δράση, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και την πρόεδρό της Σοφία Μπελεκίου Βλαχάκη και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας και την πρόεδρό του Άννυ Καυκά. Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και του συλλόγους της πόλης μας που βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και προσέφεραν και από το υστέρημά τους πολλές φορές.
Επειδή η κρίση μπήκε πλέον στον όγδοο συνεχόμενο χρόνο, ευχή όλων μας είναι σύντομα να την ξεπεράσουμε, να υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη στον τόπο μας και να μην υπάρχει πλέον ανάγκη για τέτοιες δράσεις”.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.