Δωρεά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου στο Α.Τ Αλίμου


Ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εκτυπωτή δώρισε στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος. Το εξοπλισμό παρέδωσε ο διευθυντής του γραφείου του εφοπλιστή, Γεώργιος Παγώνης, στον διοικητή του τμήματος Δημήτρη Καταραχιά και στον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής 

Την Τετάρτη 06/09/2017, παραδόθηκαν στο Α.Τ. Αλίμου ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας ψηφιακός εκτυπωτής τα οποία αποτελούν δωρεά του Εφοπλιστή κ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ Αθανάσιου.
Τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε, ο Διευθυντής του γραφείου του Εφοπλιστή κ. ΠΑΓΩΝΗΣ Γεώργιος στον Διοικητή του Α.Τ. Αλίμου Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ Δημήτριο και στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Γεώργιο.
Η εν λόγω δωρεά αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της έμπρακτης στήριξης του κ. Εφοπλιστή στον δύσκολο οικονομικά καιρό που διανύουμε.
Η Ένωσή μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Εφοπλιστή ο οποίος στέκεται δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό και βοηθά να ανταπεξέλθει στο δύσκολο καθήκον που του έχει αναθέσει η κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δωρεά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου στο Α.Τ Αλίμου

  • 07/09/2017 at 9:16 πμ
    Permalink

    ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X