Διπλάσιοι οι επισκέπτες στο Seatrac Γλυφάδας




Λόγω της θαλάσσιας ρύπανσης αποσύρθηκε ο πρότυπος μηχανισμός Seatrac, για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ, από την παραλία της Γλυφάδας.

“Δεσμευόμαστε ότι του χρόνου το Seatrac θα είναι και πάλι εκεί, πάνω σε μια πεντακάθαρη ακτή και μπροστά σε γαλανά νερά. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να μην διαψεύσουμε αυτή την προσδοκία όλων” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

“Από όλα τα Seatrac που τοποθετήθηκαν τη φετινή θερινή περίοδο στην Ελλάδα, το Seatrac Γλυφάδας προσέλκυσε τους περισσότερους χρήστες, με συνολικά 2700 χρήσεις! Διπλάσιες δηλαδή από πέρυσι, όταν μάλιστα είχε μείνει στην παραλία μας για πολύ περισσότερο διάστημα.

Η πανελλαδική πρωτιά – για δεύτερη συνεχή χρονιά – μας γεμίζει ευθύνη και ταυτόχρονα μας χαροποιεί, που δώσαμε τη δυνατότητα σε τόσους συνανθρώπους μας με αναπηρία να απολαύσουν τη θάλασσα και το μπάνιο, αλλά και μας θλίβει που αναγκαστήκαμε να τους το στερήσουμε πρόωρα.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Στέλιο Κουρουπάκη και σε όλους όσους εργάστηκαν για να προσφέρουμε και φέτος το αγαθό του μπάνιου σε όλους, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις”.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.