Άλιμος: Σύσκεψη για την αντιμετώπιση της ρύπανσης (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στην παραλία μπροστά στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών και στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από την πρώην “Φαντασία” εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα από την πετρελαιοκηλίδα στον Άλιμο.

Μικρότερα προβλήματα υπάρχουν στην ελεύθερη παραλία και στη “Ακτή του Ήλιου” όπου οι υπεύθυνοι έχουν περιορίσει τη ρύπανση τοποθετώντας αντιρρυπαντικά φράγματα.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Χρήστο Καπάταη και την αντιδήμαρχο Μαίρη Ανανιάδου, έκαναν αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

“Μαζί μας ήταν και κλιμάκια της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και της Τεχνικής Υπηρεσία του Δήμου” είπε στο NOTIA.GR ο Ανδρέας Κονδύλης.

“Περιμένουμε να γυρίσει ο αέρας για να ξεκινήσουμε τον καθαρισμό των ακτών που έχουν πρόβλημα. Τη διαδικασία θα επιβλέπει το Λιμενικό. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά”.

Ο Ανδρέας Κονδύλης με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΕΝΟΑ Έφη Παπαδήμα, τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καπάταη και την αντιδήμαρχο Μαίρη Ανανιάδου

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΑ

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.