Άλιμος: Πυρκαγιά στον “Πρόεδρο” – Το ενδεχόμενο του εμπρησμού εξετάζει η Πυροσβεστική
Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κάνει έρευνες για να διαπιστώσει τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, στον “Πρόεδρο”, στον Άλιμο (Καλαμακίου 26 & Θεμιστοκλέους).

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στην ομάδα “ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ”,  αυτόπτης μάρτυρας, η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του 15Αύγουστου σβήστηκε, πριν πάρει διαστάσεις,  χάρη στην έγκαιρη επέμβαση, του προσωπικού της κρεπερί Scriblita, που βρίσκεται απέναντι. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα, λαχτάρησαν,  μέχρι να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

“Αντέδρασαν αστραπιαία πήραν τηλέφωνο την πυροσβεστική και την αστυνομία, μπήκαν μέσα και έσβησαν την φωτιά με τον δικό τους πυροσβεστήρα. Ο υπάλληλος του προέδρου εκείνη την στιγμή έτρεχε έξω για να σωθεί και τα παιδιά μπήκαν μέσα παρά τον κίνδυνο που υπήρχε και κατέσβησαν την φωτιά με την συνδρομή μιας κυρίας από το απέναντι σπίτι που έριχνε νερό. Μετά έφτασε η πυροσβεστική με 4 οχήματα και η αστυνομία. Η φωτιά φούντωσε σε δευτερόλεπτα και αν δεν ήταν τα παιδιά του SCRIBLITA η ζημιά θα ήταν πολύ μεγάλη και για το κατάστημα και για την πολυκατοικία.”

To κατάστημα λειτουργεί κανονικά. Σύμφωνα με τη διεύθυνση:

“Οι ζημιές ήταν πολύ μικρές και έξω από το μαγαζί. Πιστεύουμε ότι πρέπει να σταθούμε στο γεγονός της κακόβουλης ενέργειας από εμπρηστή που έδρασε ο ίδιος σε τρία διαφορετικά μαγαζιά σε τρεις διαφορετικές περιοχές από ότι μας είπαν προσοχή λοιπόν σε όλους τους καταστηματάρχες”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.