Νέα Σμύρνη: Τα τούνελ του τρόμου ( VIDEO)
O Alex Megas διασχίζει τα τούνελ του τρόμου, κάτω από τη λεωφόρο Συγγρού, που συνδέουν τη Νέα Σμύρνη με την Καλλιθέα. Μες στο σκοτάδι, πεζοί περπατούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα βάζοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο, γιατί φοβούνται να περάσουν από τις υπόγειες διαβάσεις!

ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ (εάν υπάρχει) ΦΟΡΟΙ ΔΑΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ.
Τέσσερα υπόγεια τούνελ αυτοκινήτων που παίρνουν κάτω από την ΣΥΓΓΡΟΥ και συνδέουν Ν.Σμυρνη με Καλλιθέα μια ιστορία που παιδευτικά 2,5 χρόνια για να τους δώσω να καταλάβουν ότι πρέπει να συντηρηθούν, αυτές οι υπόγειες διαβάσεις αυτοκινητων κατασκευαστήκαν το 1970 από τότε μέχρι και πριν λίγους μήνες κανένας δεν είχε αρμοδιότητα για την συντήρηση τους, μετά από πολλές προσπάθειες τηλέφωνα , αποστολή εγγραφών , καταγγελίες, μέχρι και στην πόρτα του εισαγγελέα έφτασα ανέλαβε αρμοδιότητα η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ,το μονό που κατόρθωσα ήταν να επαναλειτουργήσει ο φωτισμός από τα 40 φωτιστικά παλαιάς τεχνολογίας σε κάθε τούνελ άναβαν 1-2 το πολύ 3, αφού επισκευάσαν μόνο αυτά που βρίσκονται εντός του τούνελ (τα φωτιστικά σε κολόνες κατά την είσοδο και έξοδο δεν ανάβουν ) μετά από μερικούς μήνες άρχισαν τα προβλήματα σε μερικά τούνελ έχουν σβήσει τα μισά και σε μια όλα εδώ και πολλές ημέρες.
Εχω κάνει έγγραφη καταγγελία στην αστυνομία που δηλώνει αναρμόδια αλλά μου κάνουν την χάρη να ενημερώσουν, ανάθεμα εάν ξέρουν ποιόν να ενημερώσουν. Έχω ενημέρωση έγγραφος την Περιφέρεια, κανένας μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί. Από κάτω περνούν πολύ συχνά πεζοί μεγάλο λάθος,έπρεπε να υπάρχει πινακίδα απαγορεύσεις. Ελπίζω να μην έρθει ποτέ η στιγμή που θα συμβεί το ατύχημα, όταν όμως πηγαίνεις κόντρα στους κανόνες ασφαλείας όσο και να ελπίζεις έρχεται η στιγμή που συμβαίνει το μοιραίο . Κουραστικά να σχολιάζω τον κρατικό μηχανισμό και τους αδιάφορους πολίτες. Μην σκάτε βγήκαμε στις αγορές, είπε ο τσοπάνης στα προβατάκια,αλλα δεν τους είπε ότι πριν την αγορα μεσολαβεί σφαγείο

ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ (εάν υπάρχει )ΦΟΡΟΙ ΔΑΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ.Τέσσερα υπόγεια τούνελ αυτοκινήτων που παίρνουν κάτω από την ΣΥΓΓΡΟΥ και συνδέουν Ν.Σμυρνη με Καλλιθέα μια ιστορία που παιδευτικά 2,5 χρόνια για να τους δώσω να καταλάβουν ότι πρέπει να συντηρηθούν, αυτές οι υπόγειες διαβάσεις αυτοκινητων κατασκευαστήκαν το 1970 από τότε μέχρι και πριν λίγους μήνες κανένας δεν είχε αρμοδιότητα για την συντήρηση τους, μετά από πολλές προσπάθειες τηλέφωνα , αποστολή εγγραφών , καταγγελίες, μέχρι και στην πόρτα του εισαγγελέα έφτασα ανέλαβε αρμοδιότητα η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ,το μονό που κατόρθωσα ήταν να επαναλειτουργήσει ο φωτισμός από τα 40 φωτιστικά παλαιάς τεχνολογίας σε κάθε τούνελ άναβαν 1-2 το πολύ 3, αφού επισκευάσαν μόνο αυτά που βρίσκονται εντός του τούνελ (τα φωτιστικά σε κολόνες κατά την είσοδο και έξοδο δεν ανάβουν ) μετά από μερικούς μήνες άρχισαν τα προβλήματα σε μερικά τούνελ έχουν σβήσει τα μισά και σε μια όλα εδώ και πολλές ημέρες.Εχω κάνει έγγραφη καταγγελία στην αστυνομία που δηλώνει αναρμόδια αλλά μου κάνουν την χάρη να ενημερώσουν, ανάθεμα εάν ξέρουν ποιόν να ενημερώσουν. Έχω ενημέρωση έγγραφος την Περιφέρεια, κανένας μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί. Από κάτω περνούν πολύ συχνά πεζοί μεγάλο λάθος,έπρεπε να υπάρχει πινακίδα απαγορεύσεις. Ελπίζω να μην έρθει ποτέ η στιγμή που θα συμβεί το ατύχημα, όταν όμως πηγαίνεις κόντρα στους κανόνες ασφαλείας όσο και να ελπίζεις έρχεται η στιγμή που συμβαίνει το μοιραίο . Κουραστικά να σχολιάζω τον κρατικό μηχανισμό και τους αδιάφορους πολίτες. Μην σκάτε βγήκαμε στις αγορές, είπε ο τσοπάνης στα προβατάκια,αλλα δεν τους είπε ότι πριν την αγορα μεσολαβεί σφαγείο.

Опубліковано Alex Megas 26 липня 2017 р.

Giorgos Erimakis ΟΙ πεζοι περνανε απο εκει γιατι αν περασουν απο τις πεζοδιαβασεις κυνδινευουν ιδικα το βραδυ να τους κλεψουν και να τους βιασουν. Η κατασταση τους ειναι τραγικη δεν εχει ουτε καμερες ουτε φυλακες που ειχε καποτε ενω τα περισσοτερα φωτα δεν δουλευουν. Οταν ειμουν μικρος καποιες ειχαν μαγαζια τωρα ειναι παρανομες αποθηκες πακιστανων. Κανενας λογικος ανθρωπος δεν θα περναγε απο αυτες… και οι δημοι Καλλιθεας, Νεας Σμυρνης και Αθηνων δηλωνουν αναρμοδιοι.. και απλα αδιαφορουν για την ασφαλεια των πολιτων τους…

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.