Ηλιούπολη: Ο μηχανολόγος Γιώργος Καμμένος θύμα της φωτιάς στη Μαλακάσα
(αναδημοσίευση από το energospolitisilioupolis.blogspot.gr)

Ο έγκριτος μηχανολόγος ηλεκτρολόγος Ε.Μ.Π. και συμπολίτης μας Γιώργος Καμμένος ήταν ο ένας εκ των δύο τραυματιών στη μεγάλη προχθεσινή φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών με την επωνυμία EL PLAST που εργαζόταν, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο 39ο χλμ., στο ύψος της Μαλακάσας και στον κόμβο Ωρωπού.

Ο Γιώργος Καμμένος ήταν παντρεμένος με την αδελφή του Τάσου Ευσταθίου, Παναγούλα και είχε δύο παιδιά.

Επιστήμονας, οικογενειάρχης, δραστήριος, αγνός, ιδεολόγος, διορατικός, έντιμος, δημιουργικός και χαμηλών τόνων, πάντα χαμογελαστός και με την καλή κουβέντα μόνο.

Την περίοδο 2011-2014 ο Γιώργος Καμμένος, ήταν ο Α’ εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Περιφέρεια Αττικής) με την παράταξη “Αττική – Νέα Προοπτική Β. Κικίλιας”. ενώ στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη ” 180* Η Αττική αλλάζει πρόσωπο – Γιώργος Κουμουτσάκος”.
Η στήλη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος.
“Ήταν αδύνατον να το πιστέψω, αλλά δυστυχώς μου επιβεβαιώθηκε…..
Εξαιρετικός Άνθρωπος με το “Α” κεφαλαίο.
Πλήγμα και τεράστιο έλλειμμα για την οικογένειά του, τον πολιτικό του χώρο, την ιδιαίτερη μας πατρίδα (Πάμφιλα Λέσβου) και την πόλη μας.
Καλό σου ταξίδι Γιώργο, ξεχωριστέ συμπολίτη και συμπατριώτη!” έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο συντοπίτης του Κώστας Σεφτελής, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης.

Διαβάστε Επίσης

χόλια στο “Ηλιούπολη: Ο μηχανολόγος Γιώργος Καμμένος θύμα της φωτιάς στη Μαλακάσα

 • 16/07/2017 at 2:15 μμ
  Permalink

  Χαιρόμουν πραγματικά όταν τον συναντούσα στην εκκλησία ή στο δρόμο της Ηλιούπολης, ή στη Μυτιλήνη τα καλοκαίρια. Πάντα με ένα χαμόγελο σεμνό και οικείο μου έδινε την ωραία εντύπωση ότι και αυτός χαιρόταν που συναντιόμαστε. Αιώνια η μνήμη του.Στην οικογένειά του και τους συγγενείς τα ειληκρινή συλλυπητήρια .

  Απαντήστε
 • 19/07/2017 at 3:23 μμ
  Permalink

  Καλό σου ταξίδι στον ουρανό συνάδελφε Γιώργο. Θα σε περιμένει ο εκδημήσας συντοπίτης σου, ο παπα Φώτης Λαυριώτης, με μια θέση στον παράδεισο.
  Καλό κουράγιο και ανεξίτηλη μνήμη στον γαμπρό σου και συμφοιτητή μου Τάσο Ευσταθίου, καθώς και στη συζυγό σου και τα παιδιά σου.

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.