Hλιούπολη: 7ο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ, σας προσκαλεί στο 7ο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ που οργανώνει, για να σας παρουσιάσει τις θεατρικές παραστάσεις που ετοίμασαν οι θεατρικές ομάδες του. Την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουλίου, στις 19:00 μ.μ. θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα ενηλίκων του συλλόγου το θεατρικό έργο ΗΛΙΘΙΟΙ του Ν. Σάϊμον σε σκηνοθεσία ΑΡΓΥΡΩ ΔΗΜΑΚΕΑ.

Παράλληλα με τις παραστάσεις θα λειτουργήσει στο.φουαγιε του θεάτρου εκθεση ζωγραφικής απο τον ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΒΙΖΟ με θεμα ΣYΓXPONEΣ MOPΦEΣ ΣE ΣΩMATA ΠAPEΛΘONTOΣ XPONOY.

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΖΙΘΡΑΣ, ΜΕΛΠΩ ΜΑΚΡΟΜΑΛΛΗ, ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΣΟΣ, ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΑΓΚΟΥ, ΕΛΙΝΑ ΜΥΖΙΘΡΑ, ANNA ΠΟΡΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΓΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗ, ΖΩΗ ΑΦΕΝΤΡΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ.

”Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωρίο της Ουκρανίας, το Κουλιέντσικοφ. Ο δάσκαλος Λεόν Τολτσίνσκι καταφθάνει στο χωρίο και μετά από μερικές επεισοδιακές συναντήσεις με τους όχι και τόσο ευφυείς κατοίκους του χωριού θα βρει το σπίτι του νέου του εργοδότη, Ζουμπρίτσκι. Εκεί θα γνωρίσει τη σύζυγό του Λένια και την κόρη τους Σοφία την οποία και θα ερωτευθεί παράφορα. Θα παρατηρήσει όμως πάλι ότι και αυτή είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο αδαής όσο και οι υπόλοιποι…”

Σύντομα θα ανακαλύψει οτι η ηλιθιότητα των κατοίκων δεν είναι συμπτωματική αλλά το αποτέλεσμα μιας κατάρας που βασανίζει την περιοχή για 200 χρόνια, και πως θα πέσει και ο ίδιος θύμα της αν δεν καταφέρει σε 24 ώρες να εκπαιδεύσει τη Σοφία ή να παντρευτεί μια απόγονο της οικογένειας του ανθρώπου που έριξε την κατάρα…

Επιμέλεια Σκηνικών- Κατασκευές: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
Επιμέλεια Εντύπου: ΑΝΤΩΝΕΛΛΑ ΤΣΙΚΝΗ
Επιμέλεια Κουστουμιών: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Επικοινωνία — Διαφήμιση: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ
Ήχος -φως: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ
ΤΡΕΙΛΕΡ: ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Γραμματεία: ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΡΑΠΤΗ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.