H Tίνα ξαναχτυπά: “Παράνομες οι εκλογές στον Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης”




Η γνωστή δικηγόρος Τίνα Κουτρουβίδου με αναρτήσεις της στα social media αμφισβητεί τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στον Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

“Οι εκλογές έγιναν πραξικοματικά και βρίθουν παρανομιών” αναφέρει η δικηγόρος και τονίζει ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νομικές διαδικασίες για την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

Τίνα Κουτρουβίδου Στον ΑΟΒ ειναι χωρισμενοι σε κλικες. Για όσο χρονικό διαστημα ηταν Προεδρος ο κ. Προκοπιου, δεν υπηρχε προβλημα γιατι χρηματοδοτουσε ο ιδιος τον Ομιλο. Πριν δυο χρονια, δηλ. το 2015 εγιναν εκλογες και Πρόεδρος εξελέγη η κα Μαρία Χοβρη Σίνα. Τότε αρχισε ο πολεμος εναντιον της … Επειδη ειναι ηθική και πολύ καλή και ικανή σε ότι αναλαμβανει, δεν αφηνε τα “αρπακτικα” να κλεβουν το ταμειο, οσο μπορουσε βεβαια, γιατι πολλες φορες εκρυβαν τα βιβλία και δεν μπορουσε να κανει ελεγχο. Μαλιστα, επειδη “τα αρπακτικα” ελεγχονται και παιρνουν εντολες από τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ, οταν εξελεγη Προεδρος η κα Σινα, αλλαξε τις κλειδαριες των γραφειων ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, με αποτελεσμα η Προεδρος να μην εχει προσβαση στα απαραιτητα εγγραφα για 3 και πλεον μήνες και να μεινουν απληρωτοι προπονητες και λοιποι εργαζομενοι !!! Στις 16 Ιουλιου 2017, οι εκλογες εγιναν πραξικοματικα και βριθουν παρανομιων. ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΩΛΥΜΑ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ 70 ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΛΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ !!! Η υποθεση μου εχει ανατεθει και θα ακολουθηθει καθε απαραιτητη νομικη διαδικασια, προκειμενου να τιμωρηθουν οι υπαιτιοι !!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.