Εντολή ΓΑΔΑρχη: Να αποδεσμευτούν οι αστυνομικοί από το Ελληνικό




O Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, επισκέφθηκαν τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο, για το θέμα των αστυνομικών δυνάμεων, που παραμένουν ακόμη στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου, στο Ελληνικό.

(Δείτε εδώ τι λένε στην επιστολή που είχαν στείλει)

Στη συνάντηση, συζητήθηκε για άλλη μια φορά η ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής, η φρούρηση του σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο Αττικής αλλά και η αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, έδωσε εντολή στον Ταξίαρχο  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να αποδεσμευτούν οι στατικές Αστυνομικές δυνάμεις από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού και να συνεχίσει η επιτήρηση τους, μέσω εποχούμενων περιπολιών.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η Ένωση βρίσκεται δίπλα στους αστυνομικούς κάνοντας κάθε ενέργεια προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα τους.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος με τον πρόεδρο Γιώργο Καλλιακμάνη και το γενικό γραμματέα Μαρίνο Κακαβά

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.