Απίστευτες σκηνές στην “Ακτή του Ήλιου” – Δεν προλάβαιναν να βγάζουν ηλικιωμένους από τα κύματα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες στην οργανωμένη πλαζ του Αλίμου “Ακτή του Ήλιου”. Oι ναυαγοσώστες και το προσωπικό δεν προλάβαιναν να “μαζεύουν” από το νερό ηλικιωμένους που είχαν εγκλωβιστεί λόγω των μεγάλων κυμάτων και δεν μπορούσαν να βγουν έξω.

“Τους παρακαλούσαμε να μην μπουν μέσα γιατί τα κύματα ήταν επικίνδυνα (κάποια στιγμή το πρωί είχε 7 μποφόρ), αλλά δεν μας άκουγαν. Έμπαιναν και μετά δεν μπορούσαν να βγουν” είπε στο ΝΟΤΙΑ.GR, ο διευθυντής της “Ακτής του Ήλιου”, Νίκος Βενιέρης.

“Τους παρακαλούσαμε να μην μπουν αλλά δεν μας άκουγαν” λέει ο διευθυντής της οργανωμένης παραλίας Νίκος Βενιέρης. Δίπλα του ένας από τους ναυαγοσώστες και η νοσηλεύτρια βάρδιας

 

“Για να μην συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός είχε παραταχθεί όλο το προσωπικό κατά μήκος της παραλίας και τους βοηθούσε να βγουν.

Βγάλαμε πάνω από 30 ηλικιωμένους. Δεν μπορούσαμε να τους απαγορεύσουμε να μπουν στη θάλασσα. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Κάποιοι μάλιστα έκαναν και το σταυρό τους πριν βουτήξουν”.

Τα παιδάκια βέβαια που έπαιζαν στα ρηχά, υπό την επίβλεψη των γονιών τους, το απόλαυσαν. Οι 80χρονοι και οι 80χρονες, με πείσμα μικρών παιδιών, ήθελαν να κολυμπήσουν στα βαθιά.

Όλοι τους βέβαια είναι χειμερινοί κολυμβητές αλλά με την αγριεμένη θάλασσα δεν παίζεις. Πόσο μάλλον αν δεν μπορείς να σταθείς γερά στα πόδια σου.

Για τις επόμενες μέρες η Μετεωρολογική Υπηρεσία δίνει βοριάδες που είναι ότι καλύτερο για τις παραλίες των νοτίων προαστίων. Πεντακάθαρα νερά που κάνουν το κολύμπι σκέτη απόλαυση!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.