Ζητούν ενίσχυση των Τμημάτων Τροχαίας στη Νοτιοανατολική Αττική
Eνίσχυση των δύο τμημάτων τροχαίας που λειτουργούν στη Νοτιοανατολική Αττική, ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, ειδικά  τώρα το καλοκαίρι που αυξάνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα νότια προάστια και στα Μεσόγεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τη Δευτέρα, 19/06/2017 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Νίκου ΚΟΡΟΜΗΛΑ, στο Ά Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Το συγκεκριμένο Τμήμα Τροχαίας αποτελεί συνέχεια του ιστορικού Τμήματος Τροχαίας Γλυφάδας, το οποίο τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε ως Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού.

Ζητούν ενίσχυση των Τμημάτων Τροχαίας στη Νοτιοανατολική Αττική

Με τη μετονομασία του τίτλου της Υπηρεσίας δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά το αντικείμενο ή τις γεωγραφικές αρμοδιότητες που θα απασχολούνται οι αστυνομικοί.

Ζητούν ενίσχυση των Τμημάτων Τροχαίας στη Νοτιοανατολική Αττική

Κατά την επίσκεψη, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν το Ά Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής με το Διοικητή, Α/Υ’ κ. Σωτήριο ΚΑΛΤΑΜΠΑΝΗ και με το προσωπικό της Υπηρεσίας. Θεωρείται επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης της συγκεκριμένης κομβικής Υπηρεσίας με έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να καταστεί δυνατό να ανταπεξέλθει άρτια στις αυξημένες κυκλοφοριακές απαιτήσεις που λαμβάνουν χώρα στα νότια προάστια, ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο που διανύουμε.

Ζητούν ενίσχυση των Τμημάτων Τροχαίας στη Νοτιοανατολική Αττική

Παράλληλα, το έτερο Τμήμα Τροχαίας που εδρεύει στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας, το μέχρι πρότινος Τμήμα Τροχαίας Κερατέας, μετονομάσθηκε σε: Β’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Και σ’ αυτήν την περίπτωση, οι αρμοδιότητες και ο τομέας ευθύνης της Υπηρεσίας παραμένουν ως είχαν.

Ο Διοικητής του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Υ/Β’ κ. Νικόλαος ΠΕΡΔΙΚΑΣ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητά άμεσα ενίσχυση της Υπηρεσίας του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς η αυξημένη κίνηση που θα παρουσιαστεί στα Μεσόγεια σε συνδυασμό με τη λήψη των προγραμματισμένων αδειών από τους συναδέλφους, θα προκαλέσουν δυσκολίες στην εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, παρατηρούμε ότι αρχίζει και λαμβάνει χώρα το σχέδιο της αναδιάρθρωσης στη νοτιοανατολική Αττική. Μπορεί η αναδιάρθρωση στα ανωτέρω Τμήματα Τροχαίας να επέφερε μόνο τη μετονομασία του τίτλου των Υπηρεσιών, όμως αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις συγχωνεύσεις – συνενώσεις των Τμημάτων Τάξης και Τμημάτων Ασφαλείας, όπου έχουμε εναποθέσει τις τελευταίες μας ελπίδες ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να λειτουργούν και όχι να υπολειτουργούν από την υποστελέχωση, όπως γίνεται σήμερα.

Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της νοτιοανατολικής Αττικής και θα προωθούμε κάθε αίτημα που θα συμβάλλει στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας.

 

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                                                        6977665820

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.