Νότια προάστια: Χτυπάμε την εγκληματικότητα με αυταπάρνηση και σκληρή δουλειά, λένε οι αστυνομικοί
Ανακοίνωση για τη μεγάλη επιτυχία των συναδέλφων τους, που κατάφεραν να “ξηλώσουν” το κύκλωμα παρανομίας που είχε στηθεί στον Άλιμο, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

“Σε μία εποχή που εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο, είναι σημαντικό που οι συνάδελφοι με αυταπάρνηση και σκληρή δουλειά φωνάζουν “παρών” και καταφέρνουν καίρια πλήγματα στην εγκληματικότητα” αναφέρει μεταξύ των άλλων η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωσή μας συγχαίρει τους Συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι μετά από μεθοδευμένες παρακολουθήσεις συνέλαβαν δράστες που λειτουργούσαν παράνομη λέσχη τυχερών παιγνίων (καζίνο) στην περιοχή του Αλίμου.

Στο παράνομο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (φιξάκια κοκαΐνης) αλλά και ζυγαριά ακριβείας.

Σε μία εποχή που εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο, είναι σημαντικό που οι συνάδελφοι με αυταπάρνηση και σκληρή δουλειά φωνάζουν “παρών” και καταφέρνουν καίρια πλήγματα στην εγκληματικότητα.

Όμως, όπως ενημερώσαμε πρόσφατα και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής χρειάζονται ενίσχυση με προσωπικό και μέσα.

Είναι μία αχανής γεωγραφικά και “δύσκολη” από πλευράς στόχων περιοχή. Το έγκλημα άλλωστε μπορεί να “φωλιάζει” στη Δυτική Αττική, αλλά οι συμμορίες δεν έχουν γεωγραφικά όρια

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                          6977665820

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.