Εθελοντικές αιμοδοσίες στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου και για την ενίσχυση των τραπεζών αίματος του Δήμου μας τόσο της τράπεζας Αργυρούπολης όσο και του Ελληνικού θα οργανωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι δεύτερες ετήσιες εθελοντικές αιμοδοσίες.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017  θα γίνει η δεύτερη για το 2017 αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Αργυρούπολης στο Μίκης Θεοδωράκης (Κύπρου 68 ) πλατεία Δημαρχείου από 9:00 ως 13:00 σε συνεργασία με το Γ.Ν Ιπποκράτειο Αθηνών.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 θα γίνει η δεύτερη αιμοδοσία για το Ελληνικό στο Β Κ.Α.Π.Η. (Χρ.Τραπεζούντος 8) στο Ελληνικό από 10:00 ως 13:00 σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ. Ν Ασκληπιείου Βούλας.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες και εργαζόμενους του Δήμου μας όπως στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του Δήμου για την δημιουργία μιας τράπεζας ικανής να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες πολιτών του δήμου μας και εργαζομένων αιμοδοτών και μη, σε δύσκολες για την υγεία τους στιγμές.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έστω και μια φιάλη μπορεί να είναι πολύτιμη και σωτήρια για τη ζωή ενός ανθρώπου. Η αιμοδοσία είναι απλή, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας. Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.

Προσφέροντας αίμα προσφέρουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.

Καθώς τα αιτήματα για διάθεση μονάδων έχουν αυξητική τάση κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες θα ήταν σημαντική η στήριξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας από όλους τους κατοίκους μας και τους εργαζόμενους του Δήμου γιατί οι ανάγκες σε αίμα αφορούν εμάς τους ίδιους ή τους οικείους μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.