Εστία Νέας Σμύρνης: Χαρά και συγκίνηση στις βραβεύσεις των μαθητών
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση των Βραβεύσεων μαθητών εις μνήμην του αειμνήστου Δημιουργού και Προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ Πάνου Χαλδέζου.

Χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση η φετινή βράβευση σε μαθήτριες και μαθητές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και διακρίθηκαν για την εργατικότητα, την υπομονή, το ήθος και την προσήλωση στο μαθητικό τους καθήκον.

Ιδιαίτερη στιγμή το βραβείο της αριστούχου μαθητριας απο το Λύκειο του Πλωμαρίου Λέσβου τόπο καταγωγής του Πάνου Χαλδέζου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μύνημα ήταν να μην λησμονούν τα παιδια ότι τα ιδεωδη του Ελληνικου πολιτισμού ςίναι η ελευθερία, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο.

Δεν είναι τυχαία η φράση Ότι για να φτιαξεις πατρίδα πρέπει πρώτα να φτιάξεις σχολεία και δασκάλους.

Την ομορφη αυτή εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η παιδική χορωδία δημοτικού σχολείου Λεοντείου Νέας Σμύρνης “Άγιος Διονύσιος ο Αεροπαγίτης”

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κκ Συμεών, η κα Αλίκη Παλαιολόγου κόρη του αειμνήστου Πάνου Χαλδέζου, ο Αντιπρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης κος Περαθωράκης, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κα Γαλανοπούλου, ο Προϊστάμενος της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αθηνών κος Κέντρος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν ο Λέσβιος” κος Χαλάφτης

Εκ μέρους του Προέδρου και των Μελών του ΔΣ της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης ευχόμαστε απο καρδιας σε όλους τους μαθητές της πατρίδας μας να σταθείτε αντάξιοι της Ελληνικής παιδείας σε μια εποχή όπως η σημερινή κρίσιμη για την χώρα αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.