Επαναλειτουργία της γραμμής «Ελληνικό – Βάρκιζα»
Από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (3, 4 και 5/6/2017) ξεκινά η επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 122Θ «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΒΑΡΚΙΖΑ» (συμπληρωματική της γραμμής 122) με συχνότητα ανά 45 λεπτά.

Η γραμμή 122Θ θα εξυπηρετεί τους μετακινούμενους από και προς τις παραλίες της Νότιας Αττικής και θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα Ιουνίου και Ιουλίου ακολουθώντας την εξής διαδρομή:

α) Προς Βάρκιζα:

  • Σταθμός Ελληνικού, Βουλιαγμένης, Σάκη Καράγιωργα, Ποσειδώνος, Κων. Καραμανλή, Αθηνάς,  Ποσειδώνος, Πλαζ Βάρκιζας.

β) Προς Σταθμό Ελληνικού:

  • Πλαζ Βάρκιζας, Ποσειδώνος, Αθηνάς,  Κων. Καραμανλή,  Ποσειδώνος, Ναπ. Ζέρβα, Ζέππου,  Βουλιαγμένης, σταθμός Ελληνικού.

Στάσεις θα πραγματοποιούνται στις υπάρχουσες της διαδρομής.

Το πρώτο δρομολόγιο από τον Σταθμό Ελληνικού θα πραγματοποιείται στις 07:20, ενώ το αντίστοιχο από την Βάρκιζα στις 08:10.

Το τελευταίο δρομολόγιο από το Σταθμό Ελληνικού θα πραγματοποιείται στις 21:20, ενώ το αντίστοιχο από τη Βάρκιζα στις 22:20.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης, μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί πύκνωση των δρομολογίων και άλλων λεωφορειακών γραμμών που οδηγούν σε παραλίες  της Αττικής.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 11 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.