Cine Άλιμος: Απόλαυσαν σπιτική μπύρα, υπό βροχή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία επισκεπτών όλων των ηλικιών, από τα νότια προάστια, παρά τις καιρικές δυσκολίες από την βροχή που έδινε το δικό της τόνο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, το 2ο Φεστιβάλ «Σπιτικής Μπύρας» στο CINE ALIMOS στην Παραλία Αλίμου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΕΖΕ) , υπό την Αιγίδα του Δήμου Αλίμου και με την υποστήριξη του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας, τράβηξε το ενδιαφέρον εκατοντάδων φανατικών της μπύρας κάθε φύλου και ηλικίας, που δεν πτοήθηκαν από τα «έντονα καιρικά φαινόμενα» των καιρικών προβλέψεων και έδωσαν το έντονο παρών τους στην παραλία Αλίμου .

Έτσι οι πολλοί θαρραλέοι που αψήφησαν τον καιρό και τις προβλέψεις και επισκέφτηκαν το υπέροχο χώρο του CINE ALIMOS, αφού περιηγήθηκαν στα περίπτερα των ερασιτεχνών ζυθοποιών, είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν από ένα μεγάλο αριθμό ποικιλιών σπιτικής μπύρας για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις με ότι γεύση μπορεί να φανταστεί κανείς .

Μπύρες φτιαγμένες με αγάπη, φαντασία και μεράκι από ανθρώπους και ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους για καλή σπιτική ζυθοποίηση και μοιράζονται το τελικό αποτέλεσμα των κόπων τους, που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, με όσους αγαπούν την μπύρα .

Κάτι που διαπίστωσαν και οι 12 Έλληνες και ξένοι κριτές του διαγωνισμού για την καλύτερη σπιτική Μπύρα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη δηλ. το Σάββατο 10/6/ 17 στο ΤΕΙ της Αθήνας . Οι βραβεύσεις έγιναν από τον Πρόεδρο του ΣΕΖΕ Μιχάλη Χαρίτο, την Κυριακή κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ στον Άλιμο.

Τα αποτελέσματα του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ερασιτεχνικής Ζυθοποίησης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στο ΤΕΙ της Αθήνας είναι τα εξής :

Τα ονόματα των νικητών και των μπυρών δημοσιεύονται όπως ακριβώς τα συμπλήρωσαν οι συμμετέχοντες στο φύλλο συνταγής που συνόδευε τις μπύρες.

English I.P.A. μετημέθοδο All Grain/BIAB
1ο βραβείο Ομάδα CONIFER (Ζαχαρής Κώστας – Παπαδόπουλος Θάνος) με τη μπύρα Conifer IPA
2o βραβείο Ντάνος Γεώργιος με τη μπύρα Δέκα 3
3ο βραβείο Παπάζογλου Θωμάς με τη μπύρα LondonEye P.A.

English I.P.A. με τη μέθοδο Extract
1o βραβείο Γεωργίου Νίκος με τη μπύρα U-Challengeme ???

Tropical Stout μετημέθοδο All Grain/BIAB
1ο βραβείο Ντάνος Γεώργιος με τη μπύρα Δέκα 5
2ο βραβείο Καρούλης Ιωάννης & Γιαννακόπουλος Ν με τη μπύρα BlackSpot
3o βραβείο Σουπιάδης Αλέξανδρος με τη μπύρα Tropicalmansaflaren

TropicalStout με τη μέθοδο Extract
1o βραβείο Στεφανιδάκης Παναγιώτης με τη μπύρα Beeroskopiogoestropical

BEST OF SHOW

ή αλλιώς ο μέγας νικητής κατά απόλυτη βαθμολογία ανεξαρτήτως στυλ είναι ο

Ομάδα CONIFER (Ζαχαρής Κώστας – Παπαδόπουλος Θάνος) με τη μπύρα Conifer IPA

Οι εντυπώσεις όλων από το Φεστιβάλ και τον διαγωνισμό ήταν άριστες, η διοργάνωση άψογη, οι μπύρες φανταστικές , ο χώρος μαγικός και όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου …!
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμο Αλίμου και τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, τον Πρόεδρο της  Α.ΔΗ.Π.ΑΛ Α.Ε. (Αξιοποίηση της Δημοτικης Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Αλίμου), Νίκο Νίκα, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που συνετέλεσαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης του 2ου Φεστιβάλ «Σπιτικής Μπύρας» 2017.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.