3Β: Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής στο Summer Camp του δήμου
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά που πραγματοποίησε ο  Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το 2016, μέσω του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), αποφασίστηκε η διοργάνωση νέων δραστηριοτήτων και για το καλοκαίρι του 2017.

Οι «Καλοκαιρινές Αθλητικές και Δημιουργικές Δραστηριότητες 2017», απευθύνονται σε παιδιά 6 έως 12 ετών και θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του «Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βουλιαγμένης» (Αγίου Γεωργίου 2, Καβούρι) σε τρεις περιόδους:

1η Περίοδος: Από 19 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2017

2η Περίοδος: Από 3 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου 2017

3η  Περίοδος: Από 17 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου 2017

Οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, ξεκινούν από τις 7 Ιουνίου έως και τις 13 Ιουνίου 2016, στα γραφεία του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Αφροδίτης 2, Βουλιαγμένη), κατά τις ώρες 9.00π.μ.  έως 12.30μ.μ. Επίσης, σας επισημαίνουμε ότι οι ώρες λειτουργίας για την καταβολή της συνδρομής για την συμμετοχή στο camp είναι 9.00π.μ. έως 13.00μ.μ.

Δικαιολογητικά εγγραφής :

1. Αίτηση συμμετοχής

2. Βεβαίωση εργασίας (και από τους 2 γονείς ) ή βεβαίωση ανεργίας από ΟΑΕΔ

3. Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο (που να βεβαιώνει ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθλείται)

4.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

5. Αποδεικτικό διαμονής για κατοίκους (φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ)

6. (1) μικρή φωτογραφία

Κόστος Συμμετοχής
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

  • Ένα Παιδί  60€  για 1 περίοδο, 110€  για 2 περιόδους, 150€  για 3 περιόδους
  • Δύο Αδέλφια 100€  για 1 περίοδο, 180€ για 2 περιόδους, 260€ για 3 περιόδους
  • Για κάθε επιπλέον παιδί της ίδιας οικογένειας, η συμμετοχή του θα είναι δωρεάν.

Εγγραφή: Για την εγγραφή του κάθε παιδιού θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής της αίτησης ανά κατηγορία.

 Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

1.Τέκνα δημοτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και εργαζομένων του Δήμου και στον Ο.Α.Π.Π.Α. (ανεξάρτητα εάν είναι δημότες ή κάτοικοι)

2.Τέκνα κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

3.Τέκνα μη δημοτών και μη κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Θα προηγηθούν τέκνα πολυτέκνων – τριτέκνων εργαζόμενων γονέων, (με προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης) καθώς τέκνα μονογονεϊκής οικογένειας και οικογένειες όπου εργάζονται και οι δύο γονείς.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν  για  μία  (1) περίοδο και μόνο σε περίπτωση κενών θέσεων μπορούν να φιλοξενηθούν και σε άλλη περίοδο, με την ίδια σειρά προτεραιότητας ως ανωτέρω.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της  αίτησης είναι η κατάθεση όλων των δικαιολογητικών και η καταβολή του κόστους συμμετοχής μετά την έγκριση της αίτησης και σε κάθε περίπτωση  πριν την έναρξη της κάθε   περιόδου.

Σημειώνουμε πως η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις δραστηριότητες αυτές και να τις συγχρηματοδοτήσει, προκειμένου να διευκολύνει τους δημότες και κατοίκους τις περιοχής, με ένα συμβολικό κόστος, στο θέμα απασχόλησης των παιδιών κατά τις διακοπές του καλοκαιριού. Παράλληλα, το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων έχει σχεδιαστεί, προκειμένου να προσφέρει στα παιδιά πλούσια επαφή με πολλές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Τηλέφωνα Πληροφοριών : 2132020714

Επισυνάπτεται η αίτηση συμμετοχής

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.