3Β: Αρχίζουν οι περιπολίες στις παραλίες
Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της εταιρείας Delta Force Security που αφορά τη φύλαξη του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι έξι μηνών, για να καλύψει τους θερινούς μήνες και ισχύει από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσουν δύο περιπολικά της εταιρείας να κάνουν περιπολίες σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου της πόλης καθώς και στις ελεύθερες παραλίες.

Οι σύμβαση προβλέπει την συνεχή παρουσία δύο περιπολικών, σε τρεις οχτάωρες βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα. Οι φύλακες θα συνεργάζονται με όλες τις κρατικές αρχές, (Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, Δημοτική Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ) στις περιπτώσεις που διαπιστώνουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Για την καλή λειτουργία και τον συντονισμό της δράσης, την Τετάρτη 7 Ιουνίου ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος συγκάλεσε σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, της διεύθυνσης των ομάδων ΔΙΑΣ, των τοπικών αστυνομικών τμημάτων, της Δημοτική Αστυνομίας, του Δήμου και της εταιρείας φύλαξης όπου συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας και ο συντονισμός των μεταξύ τους ενεργειών.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την πεποίθηση ότι η συμβολή της ιδιωτικής εταιρείας η οποία θα συνεπικουρεί τις αρμόδιες αρχές θα συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή, ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.