Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων και σε Ελληνικό-Αργυρούπολη




Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, προχωρά στην ανάπτυξη συστήματος υπογειοποιημένης αποθήκευσης απορριμμάτων.

Σε πρώτη φάση ο Δήμος θα εγκαταστήσει 8 υπόγεια συστήματα κάδων σε κεντρικά σημεία της πόλης που δέχονται υψηλό φόρτο απορριμμάτων (Ιασωνίδου, Γερουλάνου, Κύπρου & Φλέμινγκ κ.α).

Τα συστήματα υπόγειων κάδων θα τεθούν σε λειτουργία στα μέσα Ιουνίου και οι δημότες θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν για την απόθεση σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακυκλωσίμων υλικών.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

“Με τα συστήματα υπογειοποίησης των κάδων βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής της πόλης μας, ανανεώνουμε την αισθητική της γειτονιάς και αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας προς τον δημότη.

Το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε ακόμα 24 ακόμα σημεία της πόλης ενώ στόχος μας είναι να καλύψουμε ολόκληρο το δίκτυο της πόλης τα επόμενα χρόνια.

Παρότι το συγκεκριμένο σύστημα λειτουργεί με επιτυχία σε πολλούς δήμους της χώρας μας, ο δήμος μας ήταν ουραγός σε νέες μεθόδους αποκομιδής απορριμμάτων, καθώς η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε φροντίσει να καταθέσει οργανωμένες μελέτες ώστε να εξασφαλίσει τις ανάλογες χρηματοδοτήσεις”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.