Βράβευσαν τους αθλητές στην Ηλιούπολη
Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Ηλιούπολης, τίμησε και φέτος αθλητές της πόλης, που διακρίθηκαν κατά την περίοδο του 2016.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε ο Νικόλαος Πανανός με τον συναθλητή του Ανδρέα Κεραμίδα για την 3η θέση στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, στο άθλημα Boccia.

Βραβεύθηκαν επίσης η Σοφία Ασουμανάκη για την 4 η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, στην κωπηλασία και ο Κων/νος Φλέγκας για τις Ολυμπιακές και παγκόσμιες διακρίσεις του με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών καθώς και την ανάδειξή του σε κορυφαίο τερματοφύλακα στο World League 2016.

Επίσης για την προσφορά τους στην αθλητική δημοσιογραφία, βραβεύθηκαν οι Σωτήρης Βετάκης και Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος καθώς και οι διεθνείς διαιτητές Σπύρος Γκόντας(Καλαθοσφαίριση) και Κων/νος Καλούδης (TAE KWON DO).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Πανταζόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Χατζηδάκης και Χρήστος Καλαρύτης, ο αρχηγός της παράταξης Ηλίου- πόλις – Ανθρώπινη Πόλη Χρήστος Κοκοτίνης, τα μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηλ/λης Μιχάλης Κουρής και Γεώργιος Αντύπας, ο αντιπρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Γιάννης Γρηγορέας, , οι Πρόεδροι Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Χριστίνα Σερέτη και Γιάννης Αντζινάς και ο αντιπρόεδρος Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Στάθης Ψυρρόπουλος. Επίσης ο Γ. Γραμματέας της Παραολυμπιακής Επιτροπής Αριστείδης Πανανός, Πρόεδροι και παράγοντες αθλητικών Σωματείων και πλήθος κόσμου.

Όσοι επιθυμείτε να δείτε αναλυτικά την λίστα των βραβευθέντων αθλητών και ομάδων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  athlitismos.dimosilioupolis.gr

vra-athlitwn2.jpgvra-athlitwn3.jpg

 

vra-athlitwn4.jpgvra-athlitwn5.jpg

 

vra-athlitwn6.jpgvra-athlitwn7.jpg

 

vra-athlitwn8.jpg

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.