Πρωταθλητές οι “μπέμπηδες” της Γλυφάδας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




H ταλαντούχα νέα γενιά των παικτών του ΑΝΟ Γλυφάδας ωρίμασε και καθώς έχει φτάσει στην ηλικία των Νέων Ανδρών κατέκτησε το τρόπαιο του πρωταθλητή στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία για το 2017.

Ο ΑΝΟΓ επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε στο ανανεωμένο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας, το βράδυ της Κυριακής (30/4), καθώς επιβλήθηκε εύκολα του ΠΑΟΚ με 15-5 και αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλητής.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και με όπλο τους την εξαιρετική τους άμυνα κατάφεραν να προηγηθούν με 7-2 στο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μάζη δεν σταμάτησαν όμως εκεί και συνέχισαν να βρίσκουν με ευκολία το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Γιαννόπουλο που σταμάτησε στα 6 γκολ.

Κάπως, έτσι, ο ΑΝΟΓ έφτασε απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων και επιβεβαίωσε όσους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη νέα γενιά παικτών του συλλόγου της Γλυφάδας. Άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς αποτελούν βασικούς παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός σε έναν κλειστό μικρό τελικό επιβλήθηκε με 5-4 επί του Παλαιού Φαλήρου χάρη σε τέρμα του Μπραίμη στην κόντρα 33” πριν το τέλος και κατέκτησε την τρίτη θέση.

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5-15

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-4, 2-4, 1-4.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Νικολαΐδης 2, Νάνος 1, Κουλούρης 1, Μπόλκας 1

Γλυφάδα (Μάζης): Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 6, Αλεξίου 2, Παπασηφάκης 3, Ρομπόπουλος 1, Σκουμπάκης 1

Η Τελική Κατάταξη της Τελικής φάσης

1. ΑΝΟ Γλυφάδας

2. ΠΑΟΚ

3. Ολυμπιακός

4. Παλαιό Φάληρο

5. ΝΟ Βουλιαγμένης

6. Πανιώνιος

7. ΝΟ Πατρών

8. ΝΟ Χίου

sport24.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΓ

Ιστορικές στιγμές ζει ο Όμιλος μας που το απόγευμα της Κυριακής πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Νέων Ανδρών υδατοσφαίρισης κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο τελικό 15-5 σε ένα κατάμεστο και ανακαινισμένο κολυμβητήριο.

Οι «μπέμπηδες» του Δημήτρη Μάζη ξεδίπλωσαν απλόχερα το ταλέντο του σε όλη την τελική φάση κερδίζοντας κάθε αντίπαλο με διαφορά πάνω από πέντε γκολ για να κρατήσουν το καλύτερο στο τέλος και να πανηγυρίσουν ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο μαζί με τους εκατοντάδες φίλους και αθλητές του ΑΝΟΓ που πήγαν να τους χειροκροτήσουν.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπράβο στα παιδιά μας, η Γλυφάδα στην κορυφή του πόλο! Με μια φοβερή εμφάνιση στον τελικό των νέων ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ (χάλκινος ο Ολυμπιακός), ο ΑΝΟΓ πήρε το χρυσό και σήκωσε την κούπα – για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια!
Συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα υδατοσφαίρισης της πόλης μας που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους. Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση, στον προπονητή και σε όλους τους παίκτες.
Τώρα έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά, του χρόνου θα είμαστε στις κερκίδες για να γιορτάσουμε διακρίσεις στην Ευρώπη! ANOG ( ΑΝΟΓ Γλυφαδας) Athletic Nautical Club of Glyfada

Μένουμε Νότια– έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.