Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης στο 1ο Crowdhackathon #smartcity




Το ΚΕΔΕ crowdhackathon #smartcity είναι ένας Τριήμερος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν με τη βοήθεια έμπειρων μεντόρων πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών.

Στον μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν νέοι, προγραμματιστές, στελέχη δήμων, φοιτητές, μαθητές, στελέχη επιχειρήσεων, startuppers και γενικότερα όποιος έχει κάποια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικά έπαθλα, ενώ ο παραγόμενος κώδικας θα παραμείνει “ανοικτός” και ελεύθερα διαθέσιμος προς ολους.

Ο Δήμος Eλληνικού-Αργυρούπολης θα συμμετάσχει με στελέχη του στο κομμάτι του mentoring καθ΄όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, προσδοκώντας στην ανάπτυξη χρήσιμων εφαρμογών (και) για τους κατοίκους της πόλης μας.

Διεξαγωγή μαραθωνίου: 12 έως 14 Μαϊου 2017

Τοποθεσία: Κέντρο Πολιτισμού “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”, Πειραιώς 254

Περισσότερες πληροφορίες: http:// crowdhackathon.com/smartcity/

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.