Νότια προάστια: Το πρώτο Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο βρίσκεται στον Άλιμο




Το Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο LSC, είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό νηπιαγωγείο για παιδιά από 3.5 έως 6 ετών το οποίο ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών που καθορίζει το υπουργείο παιδείας.

Σε ένα κατάλληλο διαμορφωμένο περιβάλλον τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και βιωματικές δραστηριότητες.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα στο εξωτερικό (Αυστραλία, Αγγλία) σε εκπαιδευτικά συστήματα που εστιάζουν στην κοινωνική παιδεία και πρακτικές μιας διαφορετικής φιλοσοφίας. Δημιουργήσαμε ένα σχολείο «ανοικτό» στη φιλοσοφία και στις αρχές του, στην εκπαιδευτική πρακτική του και στο πρόγραμμα του. Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία. Το πρόγραμμα μας έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει όλα τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στη μάθηση. Η μάθηση δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι στατική, παίρνουμε ερεθίσματα και μαθαίνουμε συνέχεια. Τα παιδιά εξερευνούν, ανακαλύπτουν, κατανοούν και βιώνουνε συνεχώς. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε και εσείς σε αυτό το ταξίδι δημιουργίας και γνώσης, να διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον των παιδιών μας. Μην ξεχνάτε ότι οι βάσεις για τη μετέπειτα εξέλιξη του ανθρώπου μπαίνουν από το νηπιαγωγείο, για αυτό και είναι σημαντικό τα παιδιά να αποκτήσουν θετικές εικόνες και εμπειρίες από την πρώτη τους επαφή με το σχολείο.

Πρόγραμμα Επιδότησης Διδάκτρων 2017 – 2018

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται από το Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο LSC και από Έλληνες του εξωτερικού. Δημιουργήθηκε να αυξήσει τη συμμετοχή στην ποιοτική προσχολική εκπαίδευση στην Ελλάδα της κρίσης η οποία βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Δικαίωμα ένταξης σε αυτό το πρόγραμμα έχουν όσοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ . Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως 19-05-2017.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση του Ελληνοβρετανικού Νηπιαγωγείου LSC.

 

LSC Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο

Θεομήτορος και 17ης Νοεμβρίου 55
Άλιμος, 174 55
Αττική
Τηλ.: 210 98 40 004
E-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.