Νέα Σμύρνη: Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για παιδιά
Η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου σε συνεργασία με τον Δήμο Ν.Σμύρνης διοργανώνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα 11, Α ορόφου) σεμιναριακό κύκλο μαθημάτων αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για παιδιά 4 ως 8 ετών μαζί με τους γονείς τους .
Τα παραπάνω μαθήματα, είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν από έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές-προπονητές. Ο κύκλος των μαθημάτων θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 16.30-18.00 ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα μαθήματα, ένα για κάθε μήνα Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.
Η μετακίνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα γίνει με πούλμαν που θα διαθέσει, επίσης δωρεάν, ο Δήμος Ν. Σμύρνης το οποίο θα έχει αφετηρία στο Άλσος Ν. Σμύρνης, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου και ώρα 16.00.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 2132025896-891-881
και ώρες 10.00-13.00 καθημερινά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.