Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου έρχεται ένα κλικ πιο κοντά σας




Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου αναβαθμίζεται και προσφέρει ανοικτή πρόσβαση στον κατάλογο της, σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου από τη διεύθυνση www.vivliothiki.gr .
Πλέον έχετε ελεύθερη πρόσβαση στον κατάλογο της βιβλιοθήκης όποια ώρα επιθυμείτε.
Στην κεντρική σελίδα της Ιστοσελίδας μπορείτε να αναζητήσετε το βιβλίο που επιθυμείτε και να ελέγξετε εάν υπάρχει στην Βάση Δεδομένων της Βιβλιοθήκης, αλλά και να αντλήσετε πληροφορίες σχετικά με αυτό. Συνεπώς μπορείτε, πλέον να πηγαίνετε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το βιβλίο που θα δανειστείτε….!
Η αναζήτηση και ο εντοπισμός του υλικού γίνεται με τον πιο φιλικό προς τον χρήστη τρόπο (πλήρες τίτλο/λέξεις από τον τίτλο/ISΒN/συγγραφέα/εκδότη). Επίσης μέσω του email [email protected] μπορείτε να κάνετε κράτηση του βιβλίου που σας ενδιαφέρει, αναφέροντας τον κωδικό του βιβλίου και τον προσωπικό σας κωδικό.

Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει τακτικά την βάση δεδομένων σχετικά με τις αλλαγές που γίνονται σε τίτλους ή στα στοιχεία της συλλογής, ώστε να ενημερώνεται αυτομάτως ο κατάλογος.

Σταθερή επιδίωξη αποτελεί η αύξηση και η ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.