Γιόρτασε τα τρία χρόνια στο τιμόνι της Γλυφάδας εγκαινιάζοντας έναν παραμυθένιο παιδικό σταθμό (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για τον Γιώργο Παπανικολάου. Στις 25 Μαΐου του 2014, εξελέγη δήμαρχος Γλυφάδας. Ακριβώς τρία χρόνια μετά, εγκαινίασε το παραμυθένιο χωριό, το νέο παιδικό σταθμό του δήμου Γλυφάδας, στην περιοχή της Ευρυάλης.

“Κάποιες στιγμές στη ζωή μένουν ανεξίτηλες. Σαν σήμερα, το 2014, οι πολίτες με μεγάλη πλειοψηφία μας εμπιστεύτηκαν τις τύχες της Γλυφάδας μας” έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, ζήσαμε μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή: Εγκαινιάσαμε ένα έργο πνοής για τη Γλυφάδα, έναν υπερσύγχρονο, οικολογικό, διεθνών προδιαγραφών παιδικό σταθμό. Ένα έργο με ίδιους πόρους, ο δεύτερος ολοκαίνουργιος παιδικός σταθμός που εγκαινιάζουμε στη δημοτική μας θητεία. Ζήσαμε αυτή τη μέρα μαζί με τα χαμόγελα των γονιών και τον ενθουσιασμό των παιδιών μας, που την έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστή!

Προχωράμε με πίστη, με αισιοδοξία και με αγάπη για την πόλη μας. Σε κάθε έργο που κάνουμε, μικρό ή μεγάλο, βάζουμε όλο μας το είναι, βάζουμε την ψυχή μας, κόντρα σε αντιξοότητες και δυσκολίες. Είναι πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα να γνωρίζεις ότι σε καιρούς δύσκολους μπορείς πραγματικά να κάνεις τη διαφορά, ότι μπορούμε να πούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να χαμογελάμε και να οραματιζόμαστε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους που εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτό το στολίδι για τη Γλυφάδα μας.

Ευχαριστούμε και ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μαζί ζήσαμε αυτά τα τρία χρόνια, για όλα όσα πιστέψαμε και πετύχαμε.

Συνεχίζουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δήμος Γλυφάδας: Ένα παραμυθένιο χωριό, ο νέος παιδικός σταθμός (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.