Δήμος Γλυφάδας: Ένα παραμυθένιο χωριό, ο νέος παιδικός σταθμός (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου παιδικού σταθμού του δήμου Γλυφάδας στην περιοχή της Ευρυάλης, στην οδό Πύργου 3Α, θα πραγματοποιηθούν αυτή την Πέμπτη, 25 Μαϊου, στις 7 το απόγευμα.

“Το νέο μας παιδικό χωριό είναι έτοιμο! Ένα παραμυθένιο χωριό, ένα χωριό γεμάτο χρώματα και ζωντάνια”, έγραψε στη σελίδα του στο facebook o δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου 

Πρόκειται για το νέο μας παιδικό σταθμό – το δεύτερο που εγκαινιάζουμε στη δημοτική μας θητεία.
Ένας παιδικός σταθμός που κατασκευάσαμε σε χρόνο-ρεκόρ για τέτοιο έργο και πιστέψτε με, οι αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε ήταν πολλές. Είναι άλλη μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε κυριολεκτικά από το μηδέν και στην οποία καταθέσαμε και πάλι την ψυχή μας.

Αυτό το έργο πνοής για τη Γλυφάδα μας έρχεται να απαντήσει στις τεράστιες ανάγκες που έχουν οι οικογένειες της πόλης μας και έρχεται να εκπληρώσει την προεκλογική μας δέσμευση “κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού”. Παρακαλούμε πολύ να τον συγκρίνετε με οποιονδήποτε παιδικό σταθμό έχετε δει – ιδιωτικό ή δημόσιο – και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας…

Οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και καταφέραμε να κατασκευάσουμε ένα πρότυπο παιδικό σταθμό διεθνών προδιαγραφών, οικολογικό, ασφαλή και λειτουργικό, με την πλέον υψηλή ποιότητα κατασκευής – και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για το αποτέλεσμα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αυτή την Πέμπτη, 25 Μαϊου, στις 7 το απόγευμα, στην οδό Πύργου 3Α.

Με όλη μας την αγάπη, σας περιμένουμε!

Μένουμε Νότια– έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.