Δάφνη: Αυτός είναι ο εφιάλτης της φοιτήτριας (VIDEO)




Εφιαλτικές στιγμές για την φοιτήτρια – Η κοπέλα βοηθούσε τον τυφλό στο πλαίσιο του δημοτικού προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»! – Πώς κατάφεραν να τη σώσουν οι αστυνομικοί

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και απαγωγής της 22χρονης κοπέλας από τον 52χρονο τυφλό κατά 95% άντρα στη Δάφνη.

Όπως μετέδωσε ο Ant1 στην πρωινή εκπομπή, ο άντρας, που κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα, της είχε βάλει στο κεφάλι μια κάμερα τύπου go-pro και μέσω αυτής μετέδιδε live στο Διαδίκτυο τον βιασμό της! Μάλιστα, κάμερες σε φανερά και κρυφά σημεία βρέθηκαν σε όλο το υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, όπου επί σχεδόν 24 ώρες συνέβαινε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη κοπέλα έμενε στου Ζωγράφου και είναι φοιτήτρια. Προκειμένου να μαζέψει μόρια εργαζόταν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης-Υμηττού και είχε αναλάβει την περιποίηση πέντε ατόμων με αναπηρία. Ανάμεσα τους ήταν και ο 52χρονος που έμελλε να γίνει ο βασανιστής της.

Οι γονείς της κοπέλας δεν συμφωνούσαν με την απόφασή της να πηγαίνει σε σπίτια και την πίεζαν να σταματήσει την εθελοντική της προσφορά και να αφιερωθεί στο πτυχίο της, που ήταν άλλωστε συναφούς αντικειμένου. Το κορίτσι, με καταγωγή από την Πελοπόννησο, συμφώνησε πως την Τρίτη θα ήταν η τελευταία φορά που θα εργαζόταν στο πρόγραμμα του δήμου.

Έτσι ενημέρωσε τον 52χρονο τυφλό ότι ήταν η τελευταία φορά που τον επισκέπτεται. Τότε εκείνος, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, κλείδωσε τη φοιτήτρια στο σπίτι του και την έδεσε στην τουαλέτα με αλυσίδες στα χέρια και στα πόδια ενώ στην συνέχεια τη φίμωσε.

Ο 52χρονος τυφλός, πρώην εργαζόμενος σε εταιρία τεχνολογικών ειδών και υπολογιστών, είχε τοποθετήσει στο σπίτι του παντού κάμερες και ασελγούσε στο ανυπεράσπιστο κορίτσι ενώ την βασάνισε με διάφορους φριχτούς τρόπους.

Οι γονείς της κοπέλας έπαιρναν τηλέφωνο το απόγευμα της Τρίτης την κόρη τους και δεν μπορούσαν να τη βρουν. Την επόμενη ημέρα, με την αγωνία να τους πλημμυρίζει, αποφάσισαν να έρθουν στην Αθήνα για να δουν τι έχει συμβεί. Βλέποντας ότι δεν μπορούν να βρουν την κοπέλα, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου και δήλωσαν εξαφάνιση. Λίγες ώρες μετά, η αστυνομία αφού ερευνούσε τους πιθανούς τόπους που θα μπορούσε να έχει βρεθεί η φοιτήτρια, επισκέφθηκε και τον 52χρονο στην οδο Όθωνος στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί του χτύπησαν τη πόρτα και τους φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά του, ενώ είχε και πολύ δυνατά τη μουσική. Οταν του ζήτησαν να μπουν μέσα, εκείνος αρνήθηκε και τους έδιωξε… Οι αστυνομικοί έμειναν κοντά στο παράθυρο και άκουσαν γυναικείες στριγκλιές. Αμέσως κινητοποιήθηκαν και έσπασαν την πόρτα συλλαμβάνοντας τον 52χρονο.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Ο βιαστής της Δάφνης γυμνός με χειροπέδες στο σπίτι του!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωτό ντοκουμέντο μέσα από το κολαστήριο της Δάφνης – Θα την βίαζε μέχρι να πεθάνει 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Είχα σχέσεις με την κοπέλα» είπε ο 52χρονος που βίαζε την 22χρονη

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής.

Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. O ίδιος ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε με την 22χρονη έγινε με τη συναίνεσή της!

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

«Έχω φρικάρει», είπε συγκλονισμένη η ιδιοκτήτρια του σπιτιού του 52χρονου
Στην πρωινή εκπομπή του Ant1 μίλησε τηλεφωνικά και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης έτυχε να βρίσκεται εκεί. Όπως λέει, είδε τους αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα με τις βαριοπούλες για να σώσουν το κορίτσι και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη αυτό το φρικτό έγκλημα. Σύμφωνα με την μαρτυρία της, το κορίτσι καθώς έβγαινε από το σπίτι φώναζε ότι την πονούν τα πόδια της και έκλαιγε.

Ο 52χρονος είχε νοικιάσει το υπόγειο διαμέρισμα στο τέλος του 2014, ήταν υπέρβαρος και κατά 95% τυφλός, όπως έλεγε το χαρτί από την επιτροπή που είχε περάσει. «Έχω φρικάρει», είπε η γυναίκα, απορώντας πώς ένας άνθρωπος με τέτοιου είδους αναπηρία μπορούσε όχι μόνο να τοποθετήσει αλλά και να χειρίζεται κάμερες για τέτοιους σκοπούς.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

https://www.youtube.com/watch?v=lRyADQ1BMUQ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.