Αργυρούπολη: Στις 28 Μαΐου τα εγκαίνια του πάρκου στην Ανεξαρτησίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 18:30, θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου πρότυπο πάρκο Ελληνικού Αργυρούπολης , Γεωργίου Παπανδρέου και Ανεξαρτησίας (πρώην τέρμα 208) .

Πρόκειται, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για ένα πολυχώρο 14 στρεμμάτων για όλη την οικογένεια που που έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι και αγάπη και περιλαμβάνει χώρους για  πικ νικ, βοτανικό κήπο, σύγχρονη πιστοποιημένη παιδική χαρά, πάρκο σκύλων, υπαίθριο γυμναστήριο , συντριβάνι και διαδρόμους περιπάτου κάτω από πέργκολες και ανάμεσα σε πολλά λουλούδια και δέντρα τα οποία έχουν φυτευτεί.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

“Δημιουργήσαμε ένα πνεύμονα ζωής για εσάς και τα παιδιά σας ! Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 18:30 με ένα πάρτι για μικρούς και μεγάλους ανοίγει τις πύλες του το νέο μας πρότυπο πάρκο στην οδό Ανεξαρτησίας και Γ Παπανδρέου ( πρώην 208). Δικαίως αισθανόμαστε υπερήφανοι και για το έργο αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε πως ήταν ξερό και παρατημένο και μεταμορφώθηκε σε ενα πνεύμονα ζωής για την πόλη μας όπου τα παιδιά μας θα παίζουν σε φυσικό χώρο όπου μεταξύ άλλων θα μαθαίνουν τα βότανα και τα μυρωδικά φυτά. Στην Ελλάδα της κρίσης, δίχως πολλά χρήματα και σπατάλες, με αγώνα και πείσμα αλλά και πολύ φαντασία αναγεννάμε τον Δήμο μας μέρα με την μέρα . Κάνουμε έργο για τους πολίτες μας! Ραντεβού όλοι την Κυριακή 28 Μαΐου στις 18:30”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.