Άγιος Δημήτριος: 600 μαθητές- αθλητές, 294 γκολ (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το 6ο πρωτάθλημα- γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.
Οι 600 μαθητές- αθλητές που συμμετείχαν κατέπληξαν με τις επιδόσεις αλλά και με το ήθος τους, όλους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο, στην περιοχή του Ασυρμάτου τα Σαββατοκύριακα 20-21 και 27-28 Μαΐου και τους ανταπέδωσαν τα χειροκροτήματα με 294 γκολ.

Η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή» αφού η δυνατή μουσική και η παρουσία των γονέων και των παιδιών με τις βουβουζέλες, τα τύμπανα και τα πανό δημιούργησαν κλίμα πραγματικής γιορτής.

Τους τελικούς σφύριξε Διαιτητής, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, στον οποίο και απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του.

Αναμνηστικές πλακέτες επίσης, απονεμήθηκαν στη Unicef, και τo “Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” που ενημέρωσαν μικρούς και μεγάλους για το έργο τους.

Για την ιστορία, πρωταθλήτρια ομάδα και στις δυο κατηγορίες αναδείχθηκε το 10ο Δημοτικό σχολείο που κατάφερε να κερδίσει το 7ο δημοτικό με σκορ 2-1.

Τα κύπελλα ήθους κέρδισαν για Δ- ΣΤ Τάξη το 1ο Δημοτικό ενώ για την Α- Γ τάξη το 14ο Δημοτικό Σχολείο.

Δύο ακόμη κύπελλα, σήκωσαν οι πρώτοι σκόρερ από το 10ο δημοτικό αντίστοιχα ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα καθώς και μετάλλια που είχαν φιλοτεχνηθεί από τα παιδιά και τους εκπαιδευτές του κέντρου διημέρευσης Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”

Το κύριο μήνυμα της διοργάνωσης ήταν
ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ στον Ρατσισμό
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή, τη βοήθεια και την συνεργασία τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για το 2018 και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.
Η οργανωτική επιτροπή
Κουλουρίδης Γιάννης – Πιτσιλός Παναγιώτης – Τζιμινίδης Μπάμπης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.