3Β: Ολοκληρώθηκε το Διασχολικό Πρωτάθλημα 2017
Με μεγάλη προσέλευση μαθητών και γονιών πραγματοποιήθηκε το τρίτο διασχολικό πρωτάθλημα Δημοτικών σχολείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και κάθε χρόνο αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης αφορούσε την ασφαλή οδήγηση με τη χρήση ζώνης, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση υπεύθυνων πολιτών.

Φέτος στο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε στις 26 Απριλίου και έληξε στις 20 Μαΐου, συμμετείχαν 1140 μαθητές ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και τα αθλήματα στα οποία συμμετείχαν οι μαθητές ήταν το ποδόσφαιρο, η καλαθοσφαίριση και η πετοσφαίριση.

Το πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους και τη βοήθεια τους, αιρετοί και στελέχη του Ο.Α.Π.Π.Α. και του Δήμου, όλοι οι συντελεστές της εκπαίδευσης και γνωστοί εν ενεργεία αθλητές. Οι συντελεστές ευχαρίστησαν, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία, στην εταιρεία «Ζαγόρι Γυσικό Μεταλλικό Νερό» για την υποστήριξη και χορηγία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.