Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια
Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε για ακόμη μία φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, χαρίζοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα.

Μάλιστα αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό, σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Για αυτή τη νέα τεράστια επιτυχία του χρυσού Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Ολυμπικονίκη μας, η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ και ο επικεφαλής της Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, εκφράζει τα θερμότερα των συγχαρητηρίων στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος, ευρισκόμενος πια στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού, και με το υποδειγματικό ήθος, την σεμνότητά και τον πατριωτισμό που τον χαρακτηρίζουν, καθίσταται το εμβληματικό παράδειγμα – πρότυπο για την νέα γενιά του Τόπου μας και όχι μόνο.

Υπογραμμίζουμε δε τη δήλωσή – μήνυμά του που μας εκφράζει απόλυτα: “εμείς αποδεικνύουμε ότι στη χώρα της ασυνέπειας παραμένουμε πάντα συνεπείς”

Τέλος, τα συγχαρητήρια μας και στον άξιο προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, καθώς και στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.