Νέα Σμύρνη: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκόλμπολ




Σας προσκαλούμε στην Γ’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ που θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29 & 30 Απριλίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γνωρίζοντας το Γκόλμπολ…
Το Γκόλμπολ είναι το δεύτερο Παραολυμπιακό άθλημα και απευθύνεται σε αθλητές με αναπηρίες όρασης. Δημιουργήθηκε το 1946 σε μια προσπάθεια αποκατάστασης των τυφλών βετεράνων από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και παρουσιάστηκε το 1976 στους Παραολυμπιακούς του Τορόντο. Οι διοργανώσεις του Γκόλμπολ πραγματοποιούνται ξεχωριστά από τα υπόλοιπα Παραολυμπιακά αθλήματα λόγω της απαιτούμενης ησυχίας που θα πρέπει να
επικρατεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο σκοπός είναι η μπάλα να
κυλήσει στο τέρμα των 3 αντιπάλων καθώς οι αντίπαλοι παίκτες
προσπαθούν να μπλοκάρουν την μπάλα με το σώμα τους.

Η μπάλα έχει στο εσωτερικό της κουδουνάκια τα οποία βοηθούν τους παίκτες
να προσανατολίζονται δείχνοντας τους την κατεύθυνση της μπάλας.
Το παιχνίδι αποτελείται από δυο περιόδους που διαρκούν δέκα λεπτά η κάθε μια. Σε Πανελλήνιο επίπεδο συμμετέχουν 5 Ομάδες Ανδρών (30 αθλητές) και 4 Ομάδες Γυναικών (24 αθλήτριες)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.