Γλυφάδα: Φέιγ βολάν και στο σπίτι του Βασίλη Κικίλια




Ομάδα 10 αντιεξουσιαστών το βράδυ της Πέμπτης, πέταξε φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί ζητούν τη χορήγηση αδειών σε όλους τους κρατούμενους, ενώ αναφέρονται ονομαστικά και στον έγκλειστο τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο αστυνομικός φρουρός ενημέρωσε την ΕΛΑΣ, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές. Από το περιβάλλον του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζεται ότι η συγκεκριμένη παρουσία των αντιεξουσιαστών οφείλεται στο ότι ο κ. Κικίλιας μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει σε κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα αντίστοιχη επιχείρηση σημειώθηκε και στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στη Γλυφάδα. Μάλιστα έντονη ήταν η αντίδραση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως “Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, καταδικάστηκε ισόβια διότι αφαίρεσε ζωές αθώων ανθρώπων, τις περισσότερες δε από αυτές πισώπλατα. Είναι λοιπόν τουλάχιστον πρόκληση να στέλνεις ανθρώπους οι οποίοι να ρίχνουν τέτοιου είδους χαρτιά στο σπίτι μου. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι νόμοι αυτοί πρέπει να τηρούνται. Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον κ. Κουφοντίνα από την φυλακή”
Τέλος από το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις επιθέσεις αναρχικών στα σπίτια στελεχών του Κόμματος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι βρεγμένοι τη βροχή δεν τη φοβούνται. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν απειλούνται, δεν φοβούνται και δεν εκβιάζονται. Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην υπεράσπιση των αρχών και αξιών μας, πολεμώντας τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται».

Πηγή: www.parapolitika.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.