Επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης




Στη σύλληψη πέντε ανδρών, δύο Ελλήνων και τριών Πακιστανών, προχώρησαν χτες το μεσημέρι οι άνδρες της Ασφάλειας Ηλιούπολης σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν χτες στις 12.00 το μεσημέρι όταν, κατόπιν σχετικών πληροφοριών, οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε κατάστημα που βρίσκεται στο Μοναστηράκι και μετά από έρευνα εντόπισαν μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων –κυρίως εργαλείων βιομηχανικού τύπου, ποδηλάτων και κινητών- που προέρχονταν από ληστείες που είχαν γίνει σε περιοχές της Αττικής.

Όπως προέκυψε, επικεφαλής της ομάδας ήταν οι δύο Έλληνες. Όσον αφορά στου τρεις άνδρες από το Πακιστάν, αυτοί είχαν τον ρόλο του «μπροστάρη». Βρίσκονταν δηλαδή έξω από το κατάστημα και προέβαιναν σε αγοραπωλησίες με πελάτες ώστε να περνούν… απαρατήρητοι οι εργοδότες τους.

Ρεπορτάζ: Π. Β./zougla.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.