ΑΝΟΓ Γλυφάδας: Με νέες κερκίδες το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης




Παραδόθηκαν οι καινούριες κερκίδες, στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ Γλυφάδας, με αφορμή και το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, που ξεκινά την Παρασκευή 28 Aπριλίου, στις 20:00.

(Η ομάδα της Γλυφάδας παίζει με τη Χίο στις 9 το βράδυ)

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση στη σελίδα του στο facebook:

Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε τις νέες κερκίδες στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ANOG ( ΑΝΟΓ Γλυφαδας) Athletic Nautical Club of Glyfada.

Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ ολοκληρώσαμε τις ολοκαίνουργιες εξέδρες, με μεγαλύτερη χωρητικότητα και περισσότερη ασφάλεια για τους θεατές.
15 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την κατασκευή του κολυμβητηρίου του ιστορικού Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας και για πρώτη φορά έγινε μια τόσο σημαντική για τη λειτουργία του παρέμβαση.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στον τομέα του αθλητισμού, με πλήθος διοργανώσεων στη Γλυφάδα μας (θυμίζω μόνο το Wings for Life World Run στις 6/5 και την Ημέρα Ποδηλάτου στις 7/5) και μικρά και μεγάλα έργα σε όλες μας τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στον ΑΝΟΓ στους αγώνες τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών που ξεκινούν σήμερα!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Την Παρασκευή (28/4)  ανοίγει η αυλαία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών με την ομάδα του ΑΝΟΓ να διεκδικεί μια θέση στο βάθρο. Τα παιχνίδια θα γίνουν στην πισίνα του ΑΝΟΓ.

Η ομάδα της Γλυφάδας θα αγωνιστεί στον Α΄Όμιλο με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τη Χίο και τον Πανιώνιο. Ο άλλος Όμιλος αποτελείται από τους ΠΑΟΚ , ΝΟ Πατρών, Βουλιαγμένη και Π. Φάληρο.

Η ομάδα μας θα παίξει :

Παρασκευή στις 21:00 με Χίο

Σάββατο στις 11:30 με Πανιώνιο και στις 18:00 με Ολυμπιακό.

Στόχος να κατακτήσει τη μια από τις δυο πρώτες θέσεις του Ομίλου για να αγωνιστεί στα ημιτελικά το πρωί της Κυριακής και τα τελικά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.