600 κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στα 3Β




Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από σήμερα, μέχρι τις 2 Μαΐου, η κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στόχος της μελέτης είναι, με περισσότερες από 600 παρεμβάσεις, να ενοποιήσει κυκλοφοριακά τις τρεις Δημοτικές Ενότητες και να επιλύσει όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη.

Καλούνται λοιπόν όλοι οι φορείς, δημότες, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής να εξετάσουν τη μελέτη, ακλουθώντας τον διαδικτυακό σύνδεσμο: http://www.vvv.gov.gr/index.php/what-we-do/city-planning ή να την αναζητήσουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (Βασ. Κωνσταντίνου 25, Βάρη) και να κάνουν τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις τους στην ειδική φόρμα διαβούλευσης που τη συνοδεύει.

Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης, η μελέτη θα δοθεί σε όλα τα αρμόδια όργανα του Δήμου (συμβούλια δημοτικών κοινοτήτων, Επιτροπή ποιότητας Ζωής και Δημοτικό Συμβούλιο) για έγκριση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.