3Β: Συνεχίζεται η δημόσια διαβούλευση για την κυκλοφοριακή μελέτη




Συνεχίζεται η δημόσια διαβούλευση του Δήμου, για την κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης η οποία θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαΐου. Θυμίζουμε πως η μελέτη περιλαμβάνει περισσότερες από 600 παρεμβάσεις με στόχο να ενοποιήσει κυκλοφοριακά τις τρεις Δημοτικές Ενότητες και να επιλύσει όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Όσοι κάτοικοι, δημότες, επαγγελματίες και φορείς της πόλης ενδιαφέρονται να εξετάσουν τη μελέτη μπορούν να την κατεβάσουν από τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.vvv.gov.gr/index.php/what-we-do/city-planning ή να την αναζητήσουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (Βασ. Κωνσταντίνου 25, Βάρη) και να κάνουν τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις τους στην ειδική φόρμα διαβούλευσης που τη συνοδεύει.

Παράλληλα μέχρι τις 22 Μαΐου, στον ακόλουθο σύνδεσμο (http://www.vvv.gov.gr/index.php/what-we-do/news-releases/item/5947-diavoyleysh_gia_thn_meleth_anaplashs_perioxhs_eisodoy_asklhpieioy_nosokomeioy),  είναι σε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου μέσω του οποίου θα αποδοθούν 5,5 στρέμματα που βρίσκονται σήμερα εντός του Ασκληπιείου Βούλας σε κοινή χρήση καθώς και μελέτη για την ανάπλαση, την ποιοτική, αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση της περιοχής εισόδου στο Ασκληπιείο Βούλας, του κεντρικότερου σημείου εισόδου της πόλης από το παραλιακό μέτωπο.

Μετά την ολοκλήρωση του σταδίου της διαβούλευσης, και αφού μελετηθούν οι προτάσεις και οι παρεμβάσεις που θα υποβληθούν, τα αναφερόμενα έργα θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο υλοποίησης τους η οποία θα αλλάξει σημαντική την είσοδο, αλλά και τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην πόλης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.