3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας: Γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με χλοοτάπητα FIFA!
ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ) EMAIL:[email protected]

Ως πρόεδρος του 15μελούς, το 1994, ζητούσε την δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου, το υλοποίησε το 2017, ως δήμαρχος Γλυφάδας. Το πρόσωπο αυτό είναι ο Γεώργιος Παπανικολάου! Ένα αίτημα που το επικαιροποιούσε για δεκαετίες η σχολική κοινότητα -μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί- του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας.

Γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα fifa, σαν αυτόν που έχουν τα καλά γήπεδα, απέκτησε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας. Αθλητική εγκατάσταση που δεν υπάρχει σε άλλη σχολική μονάδα στα νότια Προάστια και πιθανόν σε όλη την περιφέρεια Αττικής.

Το τελευταίο στάδιο των εργασιών του χλοοτάπητα

Ένα γήπεδο που χρειαζόταν στο σχολείο, το οποίο εγκαταστάθηκε σε χώρο της αυλης του που έγινε λειτουργικός. Οι μαθητές μπορούν πλέον να παίζουν σε αγωνιστικό χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές ποδοσφαίρου, απολαμβάνοντας με ασφάλεια το δημοφιλές άθλημα.
Ο συνθετικός χλοοτάπητας νέας γενιάς, έχει τις ιδιότητες του φυσικού χόρτου, το πατάς και το γρασίδι διπλώνει, στην συνέχεια, μόλις φύγει η ασκούμενη πίεση, επανέρχεται στη φυσική όρθια θέση του. Τα υλικά που συνυπάρχουν με τον χλοοτάπητα, η χαλαζιακή άμμος με το καουτσούκ, δημιουργούν την αίσθηση ότι πατάς σε λιβάδι. Υλικά που απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν τους αθλούμενους από προβλήματα τραυματισμών που οφείλονται στο σκληρό δάπεδο.
Η αθλητική υποδομή του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας διαθέτει γήπεδα: ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ καθώς και κλειστό γυμναστήριο με εγκατάσταση βόλεϊ και μπάσκετ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.