Το ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ στις Βρυξέλλες




Το ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ, ως πιστοποιημένος κοινωνικός φορέας που ασχολείται με την διάχυση της πληροφόρησης σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο, συμμετείχε στην ενημερωτική συνάντηση με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες που ασχολούνται με Χρηματοδοτικά προγράμματα, μετανάστευσης και νεανικής ανεργίας.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Ε.Ο.Ε.Σ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ. Η ελληνική αποστολή αποτελείτο από 25 μόνιμα στελέχη Δήμων και Περιφερειών που απασχολούνται στον τομέα του προγραμματισμού Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, με στόχο να γνωρίσουν από κοντά τα όργανα και τις υπηρεσίες της Ε.Ε. και να ενημερωθούν σε θέματα του ενδιαφέροντός τους, στα πλαίσια ενός προγράμματος που καταρτίζεται από τη Ε.Ε.

Τα έξοδα καλύφθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το ευχάριστο είναι ότι ο Δήμος Αλίμου επέλεξε να συμμετάσχει στην αποστολή με την κ. Αικατερίνη Μανιατάκη η οποία ασχολείται με την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον Δήμο Αλίμου, η οποία συμμετείχε σε όλες τις διεργασίες με στελέχη της Ε.Ε..

Συγχαρητήρια στον Δήμο Αλίμου που ενδιαφέρεται σοβαρά και συμμετέχει στον προγραμματισμό και στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Είναι αδιανόητο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και υψηλής ανεργίας να επιστρέφονται αχρησιμοποίητοι οικονομικοί πόροι.
Το Νότιον Σήμα ευχαριστεί και συγχαίρει τον Ε.Ο.Ε.Σ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ για την πρωτοβουλία αυτή.

(στην φωτο η Αικατερίνη Μανιατάκη ανάμεσα στα μέλη του Νοτίου Σήματος Χρήστο Αδαμόπουλο & Ηλία Πέτρου)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.